- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Май трябваше да уча през 7клас. :D
Начии, ся ще съм 8кл. и влязах дето искам, преписвах малко на испитите, и тей сичко е ОК, обаче сега ХИЧ, ам ХИЧ не разбирам химията и физиката и математиката ;dd, и просто ми е притеснено кфо ше правя тая година.., не искам да се излагам ама-...-
И ние кво?
И аз не я разбирах и до сега не я разбирам![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Добре де, защо всички така пренебрегват това Ъ в тъй и упорито го пишат тей? WTF?!
така говорят в някои градове, диалект ли и аз не знам какво се води ;хПървоначално написано от WaterLilly
По темата: Ако си влязъл в математическа гимназия - тежко ти и горкоКакво ще правиш - ако си толкова зле, отиди на консултация или някой друг урок. Просто си учи уроците редовно, но гледай да учиш с разбиране, защото точно тези предмети не се учат на изуст. Като има проекти, презентации - участвай, така най-лесно се изкарват оценки.
![]()
В техническа гимназия съмПървоначално написано от Unendlich
:P :P:P :P :P :P
Аз съм точно обратното. Като бях в някво скапано даскало учих много, а сега 2 години съм вече в МГ и за по 1 час макс на ден учене си изкарвам същите оценки като в старото даскало.Първоначално написано от Unendlich
Смени даскалото докато е време като мислиш, че там ще се излагаш.Първоначално написано от Zaqkkk
седни си на задните части и учиили отиди в някое скапано дскл
в което са пълни идиоти
![]()
нз кое избираш : ))))
на мен ми беше мн лесна физиката в 8 клас,даже и си я завърших с 6 предмета е много интересен ако го разбираш,ако един път успееш да разбереш задачата значи е ясен целия урок.Важно е и да попаднеш на хубава госпожа,и химията е лесна,само трябва да имаш добра логика мисля че си пазя старата тетрадка по физика ако имаш някакви въпроси относно задачите пиши,ако мога ще ти помогна.Успех в осми клас
мм.. не знам, но с "май трябваше" не се променя миналото, нито се оправят нещата... да си учил.. сега ше се нагърбиш и ше учиш яката.. без размотавания, щото прекалено фриволности си позволяват днешните деца.. излизането няма да ти избяга (то и даскалото де, ама..), пък 1 или 2ма, че ти казали зубър примерно.. мноо да не ги вземаш присърце... като не искаш да се излагаш, трябва да се постараеш![]()
Успех, пичага, ти поне осъзнаваш, че си направил грешка, някои го взимат за нормално...
Аз Химията и Физиката изобщо не ги разбирам.Само зубрихбез смисъл.Нямаше кой да обясни.Г-жата ни по Химия само четеше от учебника и преразказваше....и сега нз кво ще правя,на тестове,входни...
Еми, на всеки му идва времето.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Добре, че си се осъзнал най-накрая - по-добре късно, отколкото никогаЦяло лято имаше, така ли не успя да вземеш учебника на някой и да си припомниш всичко или да го научиш.. нали казваш, че нищо не знаеш. Другия вариант е да си вземеш частен учител, ако нямаш възможност (все пак сме в криза) - сядаш и зубкаш. Знанията сами няма да се налеят в главата ти.
Аз също по физика и химия съм много зле - уж учих, ама нищо не разбирам, а и не са ми интересни. Добре, че сега ще съм в езикова и няма да ги имам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
еми и ас ште кажъ къту другити да седниш и дъ учиш штоту саму тъка ште стане
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ако по принцип пишеш така, по-добре недей... срамиш хубавата групаПървоначално написано от Paramour
![]()
Погледни ми другите мнения и ще видишПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Еми като пиша мнения гледам да е грамотно ;д Тва беше ей така.Първоначално написано от Tempest
Доволен/на ли си от отговора?
МОМИЧЕ!
No I can't
ми окПървоначално написано от Tempest
![]()
МОМИЧЕ!