.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    1. Коя зодия си?
    2. Пука ли ти за мнението на хората? До каква степен?
    3. Хапваш ли вреднотии? Какви?
    4. Кой беше любимият ти предмет в училище?
    5. Какво мислиш, че става с нас след смъртта?
    6. От какво се страхуваш?
    7. Какво мислиш за религията - ислям?
    8. Какво може да те разплаче?
    9. Една жена, която можеш да наречеш свой идол?
    10. Най-голямата ти мечта?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    1. Коя зодия си? - Горд овен.
    2. Пука ли ти за мнението на хората? До каква степен? - Преди време ми пукаше повече, сега хич даже.
    3. Хапваш ли вреднотии? Какви? - Хапвам, да. Пица обичам, хамбургери, джобове, пържени картофки, чипс, снакс, тортички, вафли и тям подобни. Само дюнери така и не заобичах от джънк фууд-а.
    4. Кой беше любимият ти предмет в училище? - Английски език и биология. За жалост не ги изучавам вече.
    5. Какво мислиш, че става с нас след смъртта? - Отиваме в огромен, четвъртит ров, зариват ни два кубика пръст и ни ядат буболечки.
    6. От какво се страхуваш? - Всъщност много неща - като за начало затворените, тъмни пространства са ми ужасни. Влаковете също ме ужасяват. Непознати хора, приближили се твърде много. Загубата на близки.
    7. Какво мислиш за религията - ислям? - Ще отговоря за всички религии. Не съм вярваща, макар да съм кръстена. Не намирам нуждата да вярвам в който и да е бог, да следя в корана/библията кое ми е позволено и кое - не. Исляма ми е интересен, защото е малко непознат за мен, но съм твърдо против каквито и да е вярвания във всевишни духове, които могат да ти преобърнат живота ако правиш слуш.
    8. Какво може да те разплаче? - Много неща. Лошо отношение към мен или близък, побой над някого за пълна глупост, книги, изказвания, грешки на другите спрямо мен, мои грешки спрямо другите...
    9. Една жена, която можеш да наречеш свой идол? - Няма такава. Вярвам, че във всеки от нас има бяло, черно, сиво, розово, зелено и така нататък. Никой не е само правилен или само грешен.
    10. Най-голямата ти мечта? - Мечтая за простички неща - да успея да изживея живота си по възможно най-добрия начин. Мечтая за добра работа, прекрасни хора около мен, пътувания, вкусна храна, любов.
    Нда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си