.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 272
    Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от diksi Виж мнението
    -Vikernes, Metal Crypt E'Zine, May 10, 2005
    екеекек
    на варко приказките винаги е готино кат четеш ;д

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от diksi Виж мнението
    “Що е добро? – Всичко, от което в човека нараства усещането за сула, волята за власт, могъщество.
    Що е лошо? – Всичко, което произлиза от слабостта.
    Що е щастие? – Усещането за увеличаващата се сила, власт, усещането, че е преодоляно ново препятствие.
    Не удовлетворение, не – повече сила, повече власт! Не мир – война; не добродетел, а доблест…
    Нека гинат слабите и уродливите! – това е първата заповед на нашето човеколюбие. Трябва да им се помага да гинат.
    Кое е по-вредно от всеки порок? – Да се съчувства на слабите и сакатите – християнството…”
    имай предвид, че Лазар сиромахът, който беше слаб, глупав, долен, тежко болен и презрян, отиде в Рая, докато възвишеният, благороден, щастлив, мъдър, властен и силен фарисей се озова в ада (Лука 16:19-31)
    Последно редактирано от npp : 09-04-2014 на 10:14

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    имай предвид, че Лазар сиромахът, който беше слаб, глупав, долен, тежко болен и презрян, отиде в Рая, докато възвишеният, благороден, щастлив, мъдър, властен и силен фарисей се озова в ада (Лука 16:19-31)
    Значи да си силен е грях, а да си слаб е благодетел?

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    Ако се опитам да перефразирам казаното : Мозъкът е най-важният орган в човешкото тяло, според мозъка.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Значи да си силен е грях, а да си слаб е благодетел?
    Are you really that dumb that you took that out of the story of Lazarus?

There were many times i did not understand the bible and i had to ask questions, howevwr the story of Lazarus is a simple one to understand only tje dumbest of the dumb couldnt understand it

Are you really that dump, that you cant write in Bulgarian?

Imam prevodach koito mi kaza da vi pisha na angliiski pitai ia zashto.... Sega tq prevejda i iska da ti kaje che si glupak

Mnogo ste gotini sichkite s avita na antihrista i govoriye gluposti za bibliata vaprosa e kakvo shte praviat takiva kato vas kato kral david stane na vlast v bulgaria.... She vi napravi na guz tova she stane

Aorry bro i really am i just used my powers on you WoW i rly am sorry u dont take it like a man

Sorry bro i didnt mean to was just pissed at your mockery

Ive quit on getting help jere about fixing bulgaria instead i will mock you mockers though not with wordsbrather with action in a few months thisbforum and all its sections will be full of complaints such as why did this happen to me why dont ibhave any friendsni feel like shit allnthe time etc. in a sense i will discpline you in the same way the spirit disciplined me and you will learn your lesson and now if you dont mind i have alot of work to do on this forum

I felt pity on you because of your women and changed my mind after going thru a few thteads i wont mock u and ruin your lives instead i will shut down this website. I rest my case

Цитирай Първоначално написано от Suupernaturalbro Виж мнението
    There were many times i did not understand the bible and i had to ask questions, howevwr the story of Lazarus is a simple one to understand only tje dumbest of the dumb couldnt understand it
    ТОВА НЕ Е БИБЛЕЙСКО

ПО НАДОЛУ, ИЗКАЗВАНЕТО ЗА ДЪМБ-ПРЕВОДАЧКАТА ТИ - СЪЩО НЕ Е БИБЛЕЙСКО.

Много мразя християни, които не се държат като такива лел

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PYMPEL Виж мнението
    Много мразя християни, които не се държат като такива лел
    а ти какъв точно капацитет или законодател се явяваш в християнството, че да му даваш оценки.

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    екеекек
    на варко приказките винаги е готино кат четеш ;д
    : D idd

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а ти какъв точно капацитет или законодател се явяваш в християнството, че да му даваш оценки.
    Никакъв, но го правя

Мега фен
    ми прави го, ефект никакъв

ми прави го, ефект никакъв
    харесвам те, но не си прав

Мега фен
    може би си права, до някъде, (мисля, че решението на въпроса не е еднопосочно, а многопластово)

може би си права, до някъде, (мисля, че решението на въпроса не е еднопосочно, а многопластово)
    high five

Мега фен
    аз лично имам нужда от хора да ми правят забележки, действат ми като аларма, карат ме да мисля над себе си и действията си.А това ме кара да се чувствам добре.

I said i have read and studied and believe in the bible i did not call myself a christian i believe in it and what it preaches but i have chosen not to follow it because my road is different...now i already set things in motion for this website to be closed there is no turning back i hope in the next forum you people populate you will take people like me more seriously and not mock them in 4 months this website is gone please read my thread so you know i came to you for help and ibwas mocked and rejected you simply dont know how powerful i really am and how much influence i have on a global scale and after you tell me i think too much of myself ask yoirself this"can i control every politician can i call shots in ebery country can i kill and get away with it can i start a revolution can i speak to satan whenever i want... Have i spoken to god???i can and have done all this things closing your little website is a peace of cake.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си