.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 272

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    имай предвид, че Лазар сиромахът, който беше слаб, глупав, долен, тежко болен и презрян, отиде в Рая, докато възвишеният, благороден, щастлив, мъдър, властен и силен фарисей се озова в ада (Лука 16:19-31)
    Ако се опитам да перефразирам казаното : Мозъкът е най-важният орган в човешкото тяло, според мозъка.

There were many times i did not understand the bible and i had to ask questions, howevwr the story of Lazarus is a simple one to understand only tje dumbest of the dumb couldnt understand it

Цитирай Първоначално написано от Suupernaturalbro Виж мнението
    There were many times i did not understand the bible and i had to ask questions, howevwr the story of Lazarus is a simple one to understand only tje dumbest of the dumb couldnt understand it
    ТОВА НЕ Е БИБЛЕЙСКО

ПО НАДОЛУ, ИЗКАЗВАНЕТО ЗА ДЪМБ-ПРЕВОДАЧКАТА ТИ - СЪЩО НЕ Е БИБЛЕЙСКО.

Много мразя християни, които не се държат като такива лел

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PYMPEL Виж мнението
    Ако се опитам да перефразирам казаното : Мозъкът е най-важният орган в човешкото тяло, според мозъка.
    кой е знаел навремето какво е мозък?!, понеже Библията е писана преди около 2 хилядолетия, а тогава твърде малко хора са били наясно за анатомията на човешкото тяло, затова и Библията е написана така че да бъде разбираема дори и за необразовани човеци, като се има предвид и факта, че Св. Апостолите, такива като Петър и Йоан, са били неграмотни (Деяния 4:13), плюс това истинската мъдрост не произлиза от мозъка, а от истинския Господ Бог, Който я влага в "сърцето"(вътрешността) на човека

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    кой е знаел навремето какво е мозък?!, понеже Библията е писана преди около 2 хилядолетия, а тогава твърде малко хора са били наясно за анатомията на човешкото тяло, затова и Библията е написана така че да бъде разбираема дори и за необразовани човеци, като се има предвид и факта, че Св. Апостолите, такива като Петър и Йоан, са били неграмотни (Деяния 4:13), плюс това истинската мъдрост не произлиза от мозъка, а от истинския Господ Бог, Който я влага в "сърцето"(вътрешността) на човека
    Метафора. И още
    [05:31:15] ALFA: ti my viksh che nqma bog toi ti vika che bog e kazal che ima bog

Мега фен
    ми и аз така мисля

ти например в какво вярваш и на какво служиш

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ми и аз така мисля

ти например в какво вярваш и на какво служиш
    В/на много малко неща, главно себе си. Понякога не, вярвам в силата на доброто, понякога вярвам, че и тя не е вечна. Като последната формула важи за всичко само замествам съществителното.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    таз дикси кво ми краде картинките от фб :С
    От друга страна, всеки предполагам е чувал "силата на позитивното мислене", а доколко работи е преценка на индивида, както и като цяло вярата в нещо. По-добре е да вярваш във възможностите и процентите им на вероятност да се случат. И мен ми се ще да летя, ама тц.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    таз дикси кво ми краде картинките от фб :С
    От друга страна, всеки предполагам е чувал "силата на позитивното мислене", а доколко работи е преценка на индивида, както и като цяло вярата в нещо. По-добре е да вярваш във възможностите и процентите им на вероятност да се случат. И мен ми се ще да летя, ама тц.
    Според законите на аеродинамиката мъхестата пчела не може да лети. Тя обаче не го знае и си лети без проблем.
    idd

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    HEHEHHHEHAHAHAHHEHEHEHEHEH
    awe ima qki cici sqq

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от diksi Виж мнението
    -Vikernes, Metal Crypt E'Zine, May 10, 2005
    екеекек
    на варко приказките винаги е готино кат четеш ;д

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    екеекек
    на варко приказките винаги е готино кат четеш ;д
    : D idd

Мега фен Аватара на an7raks
    Are you really that dump, that you cant write in Bulgarian?

Mnogo ste gotini sichkite s avita na antihrista i govoriye gluposti za bibliata vaprosa e kakvo shte praviat takiva kato vas kato kral david stane na vlast v bulgaria.... She vi napravi na guz tova she stane

Aorry bro i really am i just used my powers on you WoW i rly am sorry u dont take it like a man

Sorry bro i didnt mean to was just pissed at your mockery

Imam prevodach koito mi kaza da vi pisha na angliiski pitai ia zashto.... Sega tq prevejda i iska da ti kaje che si glupak

Ive quit on getting help jere about fixing bulgaria instead i will mock you mockers though not with wordsbrather with action in a few months thisbforum and all its sections will be full of complaints such as why did this happen to me why dont ibhave any friendsni feel like shit allnthe time etc. in a sense i will discpline you in the same way the spirit disciplined me and you will learn your lesson and now if you dont mind i have alot of work to do on this forum

I felt pity on you because of your women and changed my mind after going thru a few thteads i wont mock u and ruin your lives instead i will shut down this website. I rest my case

Мега фен
    ми прави го, ефект никакъв

ми прави го, ефект никакъв
    харесвам те, но не си прав

Мега фен
    може би си права, до някъде, (мисля, че решението на въпроса не е еднопосочно, а многопластово)

може би си права, до някъде, (мисля, че решението на въпроса не е еднопосочно, а многопластово)
    high five

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си