.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 272

Hybrid View

When i considered myself a christian i was an adventist

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Suupernaturalbro Виж мнението
    i already said a spirit granted me the power to be able to make anything happen...
    За какво точно става въпрос, разясни ни малко?

When i considered myself a christian i was an adventist
    Защо се отказа от адвентистите?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    За какво точно става въпрос, разясни ни малко?

Защо се отказа от адвентистите?
    I said it as plain as possible, a spirit contacted me and we had a 2-3hour conversation he reveales to me many truths he gave me supernatural powers and he left saying the world is in your hands.
    I gave up the adventists because the spirit told me no matter what i do i wont go to heaven which brought alot of thoughts to my head and i decided to stop following the bible however i know the change the bible brought to me so i still promote it.

Mate earlier in this thread i think it was i said that im shuting this website down if you go now and read the thread i opened once the web site shuts down you will understand im not from the "cia" i already said a spirit granted me the power to be able to make anything happen... Believe it or not it will be proven once this website shuts down answer my pm while theres stillbtime you could be a part of fixing your country i am too much biger than the cia btw i can achievebtheir goals with ease. I am thebkey to almalst every door in the 21st century if not to all

Ps i did mean to sound cocky

I have control over everything in the world apart from money.

Мега фен
    I said it as plain as possible, a spirit contacted me and we had a 2-3hour conversation he reveales to me many truths he gave me supernatural powers and he left saying the world is in your hands.
    Не мога да повярвам.

I have control over everything in the world apart from money.
    Леле, какво можеш да правиш, дай ни някакъв пример?

Можеш ли да летиш или да береш узрели череши през зимата?

I jave also rode on the back of a tiger i have had my arms xut off twice and i was healed i had other terrible things happen to me aswell from which you cant recover and i was healed everytime do u think im a troll now afyer apeaking of such things im 100% serious

My purpose on this earth is to stop the antichrist though to do thag i will do terrible thingsnhence why i cant enter heaven and hence why i wont follow the bible because my road ia different.

Why cant you believe? I have proof though its not concrete it was thru my supernatural power that 40 thousand bulgarians gathered in a protest tell me how do you explain that suddenly happening when for 22 years the people disnt do shit but complain? I have flown once. Cant do it ever again btw you will believe once this webaite for some reason gets shut down

Im going to bed now i will see your reply in the morning please take me seriously i need as many peoples help as possible if im gonna fix bulgaria

Мега фен
    i need as many peoples help as possible
    Каква нужда от помощ имаш, с какво можем да ти помогнем ние?
    Искаш ли пари, имам много пари, ще ти ги дам всичките за да спасиш света (в теб е нашата надежда), кажи си името, адрес и банкова сметка да ти ги преведа - доволен ще останеш?

if im gonna fix bulgaria
    Как ще оправиш България и от какво ще я оправиш?
    Последно редактирано от defender : 09-05-2014 на 01:01

anonymous895156
    Guest
    дифендъре, дифендъре, тия разсъждения от глутеус максимус си ги вадиш

Мега фен
    Suupernaturalbro, като тръгнеш да оправяш България да не забравиш dimitar.
    .

Приложи му нещо свръхестествено (да стане комунист, хихи)
    Последно редактирано от defender : 09-05-2014 на 01:35

Мега фен Аватара на an7raks
    Когато не знаеш нещо, е много по-коректно да кажеш "не знам", отколкото да тръгнеш да си измисляш божества... Да, факт е, че никой не знае как и от къде се е появило всичко, но това не означава автоматично, че има Бог.
    Добре, защо допускате, че Бог може да е "вечен", т.е. да не се нуждае от създаване, а не допускате, че и вселената може да е вечна?
    Последно редактирано от an7raks : 09-05-2014 на 13:38

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Когато не знаеш нещо, е много по-коректно да кажеш "не знам", отколкото да тръгнеш да си измисляш божества...
    (y)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Когато не знаеш нещо, е много по-коректно да кажеш "не знам", отколкото да тръгнеш да си измисляш божества... Да, факт е, че никой не знае как и от къде се е появило всичко, но това не означава автоматично, че има Бог.
    Добре, защо допускате, че Бог може да е "вечен", т.е. да не се нуждае от създаване, а не допускате, че и вселената може да е вечна?
    Ми защото вярваме, че е така, вие сте тези, които отричате вярата, не ние.
    Исках да покажа, че вярата е съставна част от живата, има я във всичко, да отричаш вярата е все едно да отричаш реалността.
    Вярата е състава част на реалността точно толкова колкото и разума, да отричаш едно от двете във възприемането на света е все едно да живееш в лъжа и илюзия.
    Лошото е обаче, че истинската вяра е само една има и много лъжливи вери.
    Атеизма пък изпада в тази крайност, че отхвърля вярата.

Съвсем се оплете в глупостите си...

Мега фен
    Абе вижда се няма да намерим опорна точка с тебе.
    Тогава по-добре си стой такъв какъвто си, че иначе ще вземеш да попаднеш на някаква лъжлива вяра или секта и ще ти разбият психиката и светогледа и няма да става повече човек от тебе.

Добре, покажи ми с какво християнството е по-права вяра от мюсюлманството, будизма или древните политеистични религии? С какво по-право и от разните там секти, които твърдят, че те са най-правите?

Мега фен
    Ми живял съм без истините на вярата, живял съм и с вярата, мога да преценя за себе си. Нещата за да ги обяснявам трудна работа, това трябва сам да си го постигнеш има доста материал и в книги и в нета.
    Освобождението идва когато разбереш, че Азът това не си ти, твоята истинска същност е нещо различно от Азът, а ако твоята същност е нещо различно от Азът, то ако живееш по правилата на Азът (който не знайно защо си отъждествил със себе си) това те подтиска, все едно си роб, хем уж ти се струва, че изпълняваш това, което ти се иска, хем не се чувстваш комфортно, не се чувстваш истински човек и това избива в различни странности - друсане, безразборен секс, алкохолизъм и други и не можеш да се запреш, ставаш паразит и за се себе си и за околните и за света.
    Последно редактирано от defender : 09-05-2014 на 15:27

Пак започваш с бабините деветини... Питах те точно и ясно: С какво твоята вяра е по-права от мюсюлманската/примерно/? Какъв си ти, че да определяш кой Бог е по-истински?

Мега фен
    Човек питаш въпроси, които изискват много задълбочени анализи и приказки, Не мога да се заем с това, само ще си губя времето. Започни да четеш православна литература и не си мисли, че като четеш, няма да се налага и сам да мислиш за твоите си въпросчета.

Това са фундаментални въпроси изисква четене и дълго осмисляне и прилагане към живота, убеждение от опит и други неща. Някои хора целия си живот посвещават на това, а ти искаш в някакъв форум с две изречения и да ти отговоря и то според така да ти отговоря, че според твоето състояние и ниво това което те вълнува вътре в тебе да те удовлетворя. Просто ще е несериозна работа ще спорим до безкрай, а накрая ще ни писне и ще вземем да се псуваме
    Последно редактирано от defender : 09-05-2014 на 15:37

Защо да чета православна литература баш? Защо не Корана, примерно?

Мега фен
    Ми това сам ще си го отговориш.
    Аз чета православна литература, защото там съм намерил истината.
    Ако Бог е милостив, справедлив, ако е любов, ако не е егоцентрик и т.н, то трябва да православен, просто няма начин.
    Но това за да ти го обясня ще ми се разкатае майката и пак не се знае дали върху тебе ще има ефект, защото не е почувствано, а ще са просто сурови думи. А и аз нито съм някакъв оратор, нито пък проповедник.
    Вярата не е само да четеш и ти влиза в главата и готово, вярата трябва да я разсъждаваш после да я живееш и тогава тя се превръща и в убеждение от самия опит, но от твоя си опит и нагласа. Вярата колкото е обща, толкова е и лична в отношението към Бога.
    Последно редактирано от defender : 09-05-2014 на 15:47

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ми това сам ще си го отговориш.
    Аз чета православна литература, защото там съм намерил истината.
    Ако Бог е милостив, справедлив, ако е любов, ако не е егоцентрик и т.н, то трябва да православен, просто няма начин.
    Силно се съмнявам да си изчел всички писания за всички религии, за да кажеш категорично, че в православието е истината.
    Мюсюлманският Бог отговаря на същите критерии, католическият - също, протестантският - също...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си