.
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 272
    Do you now understand how easy it is to close this website?

We are made inbthe image of god u fuking moron look at it thisbwaybthe way you think about something is abit like god the way you feel about something is abit like god more likely god has added his quality to us ratherbthan us to him

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    наричаш това, което науката в момента е неспособна да обясни, бог - ок. от гледната точка на човек, живял преди хиляда години, звездите по небето също са богове, които му казват да коли агнета и да не мастурбира в тяхна чест

придаваш на въображаемия си всемогъщ приятел човешки качества, слагаш му думи в устата от разни книжки и ги тълкуваш така, както ти е удобно, за да излъжеш съзнанието си, че живееш перфектен живот и след смъртта ти те чака вечност, изпълнена с неземни удоволствия в рая; коригираш чуждото мислене и да налагаш на хората своя светоглед, вменявайки им страх от това да не се отплеснат от пътя, посочен в библията/корана/талмуда/типикака/мормонската библия/друг боклук, защото в противен случай ще горят във врящ казан - никак не е ок.

приемаме, че бог съществува. тъй като се предполага, че той е нещо извънбитийно и недостижимо за човешкия разум, всяка негова интерпретация, направено от хора, е обречена на грандиозен провал. в този ред на мисли, единственият начин човек да смята, че новозаветният библейски бог е "правилният" (лол) такъв, е да се довери сляпо на съмнително 30-годишно момче с психични отклонения (все пак обикновено хората, които казват на другите, че вселената им говори, лежат в стаи с бели и меки стени в Раднево) и способности да омайва хората, живяло преди над 2000 години. доста рационално, поздравления

финален въпрос - ако бог съществува, един е и т.н., защо допуска >2900 рандъми да се представят за негови пророци и да дават на хората все различни (доста често дори напълно изключващи се една друга) интерпретации за него, тласкайки ги в "грешния път"? защо винаги изисква невероятно абсурдни неща от последователите си? какво да правят хората, които не са родени в държава с точно твоята религия, за да се "спасят"? защо си толкова сигурен, че точно твоята деноминация (всъщност ще трябва да кажа секта) предлага праведния път? защото си роден тук и християнството е най-разпространената световна религия ли? осъзнаваш ли колко шизофренично звучи всичко това?
    Have you read the bible or has seen the change ot brings into peoples life? Havent you notived how much kinder generous and caring are the people who know their god? Isnt that enough proof? Do you know there are things in the bible that are linked directly to history books?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Suupernaturalbro Виж мнението
    The spirit who gave me my supernatural powers and revealed the worlds secrets to me healed me twice , my hands were cut off by a demon, not only has he healed me from that but he also healed me from 2 acid attacks he helaed me when 20 men tried to kill me and gave me super strenght to fight them off and ive been healed from many other things I once attempted to kill myselfbwith a knife but the spiritbdid not allow it , I sharpened the knife for 2 hours than pressed it as hard as I could to my heart and the knife bent in half also my grandfather was posseses bu abdemon when I was eleven years old , he got ontop of me while I was sleeping and broke my spine , I once again was healed by the apirit , I attempted suicide a second time , I jumped of the top of a skyscrapers roof I fell on the ground didnt feel any pain and got up and walked home I could tell you many more things like this , my life hasnt been easy mate ahow some belief and compassion ans help me save the world by empowering your country
    Бах маааму... (да знаеш, че това не можеш да го преведеш)

Suupernaturalbro, имаш ли и други приятели, които приличат на тебе?
    Последно редактирано от defender : 09-05-2014 на 19:30

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Бах маааму... (да знаеш, че това не можеш да го преведеш)
    Ама то на него директно Бог му го превежда...
    ...то и на теб, де...

I was typing really fast sorry guys .

Ive never in my life met anyone like mw brother, I am one of a kind

Or wait maybe when I was a xhild there were kidsnsimilar to me but they didnt come too close to me...

Мега фен
    Как да станем като тебе?

Този дух, дето ти е дал силите, как разбра, че е дух, може да е бил съседа от горния етаж?

Как да станем като тебе?

Този дух, дето ти е дал силите, как разбра, че е дух, може да е бил съседа от горния етаж?
    He spoke to me in my mind , and he spoke as someone extremely intelligent and wise he revealed to me truths stuff i havent even heard of he showed me visions of the future he gave me supernatural powers which I have used so much...

Tell me what you mean by becoming like me

Мега фен
    В ума ти говори дух, които ти показва видения, точно като сцена от евтин американски филм, спокойно, ще го израснеш и намали филмите?
    Последно редактирано от defender : 09-05-2014 на 20:07

Мега фен Аватара на an7raks
    Шизофренията не прощава...

Мега фен
    Tell me what you mean by becoming like me
    Ами да стана свръхестествен прототип.

Можеш ли да се откажеш от тези сили и да му ги върнеш на духа?

Brother I spoke to you of great things why do you give me moronic answers? Sounds like a cheap american film...are you honestly that oblivious to tje supernatural even tho its right in your face? I answered your questions now answer mine :What positive thing should happen in bulgaria? Dont joke with me or mock me rather take your time and use all your wisdom and intellugence answering it.Also some people who many bulgarians have heard of are working with me and giving me great ideas but I want more help they are not enough believe me I wouldnt be bothering with forums if I didnt think something good could come out of it I have a small circle of friends who know about my powers but i decided to make them public to bulgarians only ofcourse my bg girl friend told me a quote "the balkans keep their secrets" and that is probably why the great one will be born there

Ами да стана свръхестествен прототип.

Можеш ли да се откажеш от тези сили и да му ги върнеш на духа?
    the spirit wont give you powers however anyone who works with me and gives my ideas is a part of the supernatural.

Супер фен Аватара на diksi
    ЛЕЛЕ МАЙКО

I cant give them up and believe me there were times I wanted it more than I wanted to luve but he wont either let me die nor loose my powers , its juat too important for the whole globe.

Цитирай Първоначално написано от diksi Виж мнението
    ЛЕЛЕ МАЙКО
    Silly

Мега фен
    the spirit wont give you powers however anyone who works with me and gives my ideas is a part of the supernatural.
    Аз до сега не съм чул и една твоя идея.
    Кажи ни, какви са ти идеите, какво искаш да направиш? Имаш някаква мисия ли?

На мен лично духове не ми трябват.
    Кажи ни нещо повече за този дух, той някакъв демон ли е или някакъв бог? Как се казва духа, има ли си име?

Аз до сега не съм чул и една твоя идея.
    Кажи ни какви са ти идеите, какво искаш да направиш? Имаш някаква мисия ли?

На мен лично духове не ми трябват.
    Кажи ни нещо повече за този дух, той някакъв демон ли е или някакъв бог?
    my idea is to turn bulgaria into a powerful and respected country by developing its economy military and changing the mentality of the people thru religion.I do have a mission actually a couple of them for instance one of them was to stop ww3 from happening which I accomplished however im not certain that I wont have to do it again consodering where isis is headed I have more missions but I wont share them with you just know that bulgaria is extremely important

I have superior intelligence than most people which lets me use my powers with ease however I dontbhave the wisdom required to know exactly how to work with it

Thats why I need people to give me advice on what needs to happen because itsbthrough events that my goals should be accomplished and before I can start making bulgaria respected I need it to fix its foolish problems you peoplebare destroying eachother I dont know howbto stop that I dont know what needs to happen for your crooked politicians to start doing theor jobs I can only elect a new preaodent but what guarantee doesbthat give me he will do better than the last...I fired boiko and look at the new one 40 thousand on thebatreetbwant him to resign and hebrefused that greedy bastard

I can fire him however who will the bulgarians elect next? Some mafia boss?????

Мега фен
    Не ми отговори този дух някакъв демон ли е или някакъв бог?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си