.
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Threaded View

Не искам да ходя на абитуриентския си бал

Здравейте!
    Тази година ми предстои да завърша 12-ти клас и не искам да имам абитуриентски бал. Цялата тази показност и истерия около това събитие ми се струват безкрайно ненужни, за мен този бал е едно огромно пилеене на пари, време и енергия. Предпочитам парите за бала ми да ги вложа в нещо, в което намирам смисъл и ще ми бъде от полза. От друга страна, в класа ми има хора, които са просто отвратителни, нахални и непоносими, без елементарна култура как е редно да се държи човек и те не са "моята" компания, не са хора, за които ще ми е мъчно или с които обичам да се веселя. Сърце не ми дава родителите ми да похарчат голяма сума пари, за да отида на място, което не харесвам с хора, които не харесвам и неща, в които не намирам смисъл, защото някой така е решил. Интересно ми е, има ли сред вас хора, които също не са ходили на бала си, или не им се ходи, а им предстои? Според вас как ще е най-правилно да го съобщя на класната или на класа ми, при положение че те реагират остро само ако някой не иска да отиде на някое от техните чалгарски събирания?
    Последно редактирано от knox : 09-01-2014 на 11:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си