Виж, като цяло по изчисления всеки втори безработен е икономист, където и да е завършил. Разбери дали наистина искаш да учиш това или не. Ако е само да изкараш някаква диплома по хубава специалност, записвай ВИНС. Във всеки един университет има водещи специалности, записвай Финанси и нямай грижи, ще получиш добра подготовка. А пък дали ще имаш реализация, да ти кажа голяма част зависи от теб. 2/3 от студентите във ВИНС за мен не знаят защо са там и 2/3 не работят това, което са завършили.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Значи, аз в ниакъв случай не искам диплома на хартия. Искам диплома, с която да раобтя по професията си, да съм опитен по специалността си. Затова пишам, дали ВИНС-а може да ми даде истински знания? Никак не е хубаво това, което казваш, че 2/3 от студентите не знаят защо учат там, но моите критерии са прости- искам да уча в университет, който да ми даде качествено образование и диплома НЕ само на хартия. Доколко задочното обучение във ВИНС-а може да ми даде истинска подготовка?