Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
Между СУ и УНСС за икономика, не знам кой би избрал СУ, честно. Все още не мога да го проумея, макар че и аз проучвах СУ за икономика, но ми казаха УНСС е мястото. И съответно там записах. Колкото и скептицизъм да получих за Икономика, аз реших да продължа с нея, защото 5 години съм я учила. За общежитията не мога да ти кажа, защото и аз тепърва ще се сблъскам с това и аз се притеснявам един вид. Но затова си има библиотеки, надявам се да работят до късно, както на запад. Иначе ако си имаш цел и си я гониш, ще намериш начин и няма да допуснеш нищо да ти повлияе. Студентски град всеки знае с какво се слави, но както ти казах, ти, ако си амбициозен, нищо няма да ти попречи.
Да, но в УНСС Финансите са без език, а аз искам задължително език в специалността си. В УНСС има едно поднаправление с език, но както казах, там е лоша средата, а и не е сигурно в коя специалност ще попаднеш след 2-ри курс, следователно и какъв ще станеш, а това е много лошо. Освен това в СУ има ДВА езика, което ми харесва. Затова съм избрал СУ. Но по-голямата дилема ми е между ВИНС, където бих бил задочно и СУ, където бих учил редовно. Знам ли, има още време, мога да избера и УНСС, но раздвояването ми е между Варна и София и не знам, къде е по-добре?