.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Моля виии, давайте съветии за пеперудите в стомаха!! :D :((((

От известно време имам проблем, когато видя момчето, което харесвам. Всички на моята възраст го наричат пеперуди в стомаха и е едно от най-любимите им чувства. Но при мен е точно обратното, мразя това чувство. Всеки път при мисълта, че излизам и той ще е там, или някаква мисъл за него започва да ми се гади, да ме боли коремът, губя апетит за цял ден, каквото ям повръщам.. Искам някак си да избегна това чувство, при всяка една мисъл за него. Вече сигурно това е 3то момче, което харесвам и това се случва..
    Искам да избегна това чувство, а когато зная, че ще го видя да се радвам и да ми е спокойно без подобните проблеми... До сега колкото и момчета да съм харесвала винаги съм ги имала тези проблеми. И не мога да споделя с майка, нещо от вътре ме спира да говоря с нея. А при подобни ситуации й казвам само, 1е ми е станало лошо и нищо друго.... Ако имате някакви идеи моля ви давайте !!

Със спрей против насекоми пробвала ли си?

Отърси се от притеснението просто, ако не си имала опит досега във връзки е абсолютно нормално.Знам, че е много лесно на думи да ти се каже "успокой се, не го мисли", но това е нещо което сама ще разбереш как да постигнеш.Не си първата, нито последната, която се е чувсвала така, но от опит ти казвам, че ще мине.Не знам в какви взаимоотношения сте с майка ти, но те съветвам да поговориш ако не с нея, то с някоя близка приятелка.Все пак те ще ти дадат по-добър съвет от хора, които не те познават

Пробвах не се получи

За опита във връзките, че го нямам нямам го Говорила съм по тази тема с най-близките ми приятелки даваха ми съвети от рода на "не мисли, а действай" ала бала и не помогнаха....

Изпий сода каустик, гарантирам ти, че повече няма да ти досаждат!

Предполагам е нещо, което просто трябва изчакаш да отмине. :/

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сподели с момчето, че го харесаш.

Вариант 1: Ще станете гаджета и чувствителността ти към него ще намалее.
    Вариант 2: Ще те отреже и ще се отвратиш от него - съответно пак чувствителността ти към него ще изчезне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си