- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Има ли съседи в стоденски
опа сори
мислех че говорим за диалектите като цяло
честно казано не съм забелязала някакъв хардкор софийски диалект, може би леко бие на шопски, но в никакъв случай не е като в дупница примерно
не знам дупнишкия какъв е, но в покрайнините на софия много често се чува пернишкото произнасяне на Л
а хардкора в софия е ударението да е на последната сричка, ако го можеш значи си усвоил истинското софийско изкуство
на мен пък ми излезе програмата и е мега яката
уикендО почивам ^_^
Как реагира, сякаш питам въпрос на живот или смърт :д
Здраво, щом има пари за квартирка, макар и при "бежаците"
:Д А, спокойно си говоря, извинявай ако си бе разбрал погрешно.
Иначе за общежитие и да бях останала нямаше да се класирам. 5,20 ми е успеха, а на първо искат 5,35. Щях да увисна доволно 2 седмици без покрив, така, че добре, че се дръпнах от рано и си уредих нещата покрай квартирата. За пари не е нещо фрапантно, две момичета сме по 150лв. плащаме. =)
Сериозен съм като гълъбът на аватара ми.
Да видим как ще оправиш първите лекции от 7:15 с това местоположение, макар че люлинци примерно стават в 5 за въпросните мероприятия
Е значи като ида до Контесата за някое шкембенце в 6 сутринта знам кой ще ме приеме да не умра на пътя![]()
е точно, имам лекция 7:15 в петък.. направо ми се прирева
а иначе ако ще ми ядеш шкембета ще спиш в коридора!хаха
аз пък искам да съм на общежитие поне в началото, просто за experience-a
аз имам мн здрави оценки и си бях спокоен![]()
55-ти,щото съм семейна... и съквартирантката е уека жена.
И по цяла нощ я гледам как им ги бара,как се клати,аха!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ее ти много ги знаеш, бе ...
Може ли да ми уредиш брифинг с нея, ако не, в краен случай да ме запознаеш със съквартирантката ти, и аз ще бъда семеен.
Ухуу, току що си разкрих третото съквартирантче, което си търси съмишлениците във фб групата на блока :д
Айде няма да му загатвам от сега какво го очаква, иначе с 2ма старозагорци в стая ше ми дойде нанагорно вече хахах
омг, ама всяка година с различни хора ли сте оО
Да,някой път като оставам при тях ще те викнем. Ти нали знаеш,че тя е в е стая с още две момичета,все мис нещо си ,нема да ти е леко.
На петия етаж ли си/беше?
Моята съквартирантка май ще повтаря нещо,та може да си имам нова звездЪ от някое прекрасно македонско село,че нищо да не и разбирам...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
То нема значение факлутета, баловете се определят за отделните курсове, като обикновено за първокурсници е най-висок, ама не щото в УНСС са много умни, просто не достигат блоковете на университета за всички и се налага такава пресявка
2011 беше 5.62 минималния, може да смяташ колко човека оставаха така без варианти докато чакат следващи класирания :д