- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Има ли съседи в стоденски
Аз какви хора видях като цяло в тази група във Фейсбук. Първият момент викам къде попаднах.И в крайна сметка като видях кой кога ще се записва в моето направление, избрах да отида в ден, в който няма да бъда с точно с някои хора и така случих на добра група, уж. Малко са неразговорливи, ама то така е. Всеки ще си гледа своята, предполагам.
Иначе личният кръг ти си го избираш, нали знаеш.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ха, аз когато се записвах, цент не се съобразих с какви хора ще попадна. Имам приятели и познати от потока преди мен, имам и дори три съгражданки в моя. И като цяло все симпатяги. ((:
А за личния кръг си права, но аз винаги съм си отворена откъм запознанства. :д Няма да забравя как на единия ми изпит в УНСС, седна някакво момче до мен от Бургас, буквално преди да почне изпита в цялата стая се чувахме само ние как дрънкаме някакви глупости и си лафим все едно се познаваме от години.![]()
Хахахаха е то такива изпълнения не липсваха, да. На редовния ми се случи пред мен и до мен да стоят две момчета, ама крайно незнаещи за какво са там. И преди да започне изпита единия се обръща и ми вика: "Ей, мацко, нали ще помагащ?" Викам му "Знаеш ли каква мацка ще ти дам, да не си се обърнал повече."Много се ядосах. Шмекери навсякъде.
И накрая като излизах на единият му викам "Дано да те скъсат." Ама и аз колко отмъстителна.
А, и btw, не бях неразположена, да уточня, преди някой да ме нареди.
Иначе за запознанствата и аз нямам търпение.
Едит: Аз като цяло знам само 2-3 човека от Варна и в групата общата във Фейсбук почти не видях съграждани, което ме учуди. Май не сме много, наистина.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
оо, тези, които не знаеха къде се намират са масовка :д
те първа ще се натъкваме, според мен, на фрапантни случаи![]()
Мда. Като цяло не останах учудена, но мислех, че ще са една идея по - прикрити. Пък те директно. Имаше един случай, в който момче закъсня с 20 минути, и го допуснаха само като видяха фамилията.
хехе УНСС-ейци за къде сте без общежитията на ТУ да ви дават подслон![]()
Мен щеше да ме е срам да кажа на хората, че уча в УНСС, но ако бях от село и отглеждах прасета, щях да съм сигурен, че ще завърша с високи оценки.
Хора, то е много хубаво, че сте се явивали по няколко пъти да си повишите оценката и сега, разбираемо е, да се радвате на общежитието си. Но ще видите догодина за какво иде реч - съотношението на леглата за новоприети и горни курсове е различно, винаги в полза на новоприетите. И ако сега е трябвало да се "конкурирате" с 100 човека за легло,догодина ще са 500,примерно.
А пък и да не броим как няма да им пука на някои преподаватели, колко аджеба си чел,а ще си ти шибне тройката,пък иди говори после,че било нечестно.
Пред очите ми написаха тройки на 4 момичета по спорт,защото бяха по 40 кг и не можеха да вдигнат не знам си колко нормативи и глупости. Няма "ама на мен ми трябва за общежитие",фрас тройката и толкоз. Ако ще и само 6-тици да имаш след нещо такова няма стая!
Не го казвам злобно,няма нищо лошо в това, да се борите за високи оценки(включвам и себе си в това число), но това,че тъпите имат 4-ки и остават извън общежитията е грешно. Просто не знаеш в кой момент ще си от другата страна на монетата и ще те е изненадал някой изпит с "приятен" и неочакван за теб резултат.
Университета е значително по-готино място от училището,но трябва да се правиш на весел третокласник,който има само шестици, за да хванеш стипендия и некви други екстри.Та като казах стипендия-аз не взех,защото бях с 5,81 първия семестър,а явно не стига. А и няма на кого да се оплача,че по-простите ми колеги са преписали по-добре!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
в ту няма оценки по спорт завиждайте деца
все едно ми дреме, не планирам да се задържам в ту повече от 2 години засега
хаха УНСС:
"Така, колегата ви разкри мястото което организирахме. Но нищо не свършва само с силна музика до сутринта. Комбинираме сметана парти и мокро парти в една вечер, която ще направим всичко възможно да си изкарат всички чудесно. Ще има диско ефекти, бирпонг, рулетки с шотове и куп други изненади! Алкохол е на корем - кой колкото може, толкова да пие! Партито ще започне с мощна заря и пуснати фенери в небето.
Записването ще става след 01.09 на лс при мен или Хачо - 3 имена и телефон за връзка. Който иска да участва ще трябва да се раздели с своите 23 лева ;дд"
за 23 лв. много съмнително
Последно редактирано от Death Gun : 09-07-2014 на 15:20
Щом казваш.Само не видях къде съм написала,че на мен ще ми докара мускулна треска,ама карай.
И говоря за СУ,но все пак е редно да се слагат всички университети под общ знаменател или просто да се говори,колкото да си убиваш времето,скучно се живее явно там където си...
Обобщенията са грозно нещо. Не че ми пука,но както има обитаци в УНСС,така ги има и по форумите.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не се връзвай на педофила, яд го е че сега се минава лесно, а него са му късали гъза и сега в крайна сметка пак е на същия хал да си губи времето тук.
Последно редактирано от Naive : 09-07-2014 на 18:07
И аз ще съм на общежитие. На 23-ти отивам да се нанасям, ако мога мисля да се набутам в 3-ти /на ТУ/.
Знам, казвам АЗ къде възнамерявам да се набутам.![]()