- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Има ли съседи в стоденски
Хора, то е много хубаво, че сте се явивали по няколко пъти да си повишите оценката и сега, разбираемо е, да се радвате на общежитието си. Но ще видите догодина за какво иде реч - съотношението на леглата за новоприети и горни курсове е различно, винаги в полза на новоприетите. И ако сега е трябвало да се "конкурирате" с 100 човека за легло,догодина ще са 500,примерно.
А пък и да не броим как няма да им пука на някои преподаватели, колко аджеба си чел,а ще си ти шибне тройката,пък иди говори после,че било нечестно.
Пред очите ми написаха тройки на 4 момичета по спорт,защото бяха по 40 кг и не можеха да вдигнат не знам си колко нормативи и глупости. Няма "ама на мен ми трябва за общежитие",фрас тройката и толкоз. Ако ще и само 6-тици да имаш след нещо такова няма стая!
Не го казвам злобно,няма нищо лошо в това, да се борите за високи оценки(включвам и себе си в това число), но това,че тъпите имат 4-ки и остават извън общежитията е грешно. Просто не знаеш в кой момент ще си от другата страна на монетата и ще те е изненадал някой изпит с "приятен" и неочакван за теб резултат.
Университета е значително по-готино място от училището,но трябва да се правиш на весел третокласник,който има само шестици, за да хванеш стипендия и некви други екстри.Та като казах стипендия-аз не взех,защото бях с 5,81 първия семестър,а явно не стига. А и няма на кого да се оплача,че по-простите ми колеги са преписали по-добре!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!