Може ли някой да ми помогне и на мен моля ? Значи аз съм осми клас тази година и съм в училище за информатика, компютри, такива неща общо взето, ни тази година много се запалих по японския и много искам да го изучавам в такова училище нали там специализирано за источни езици. Та реших да се пробвам до година във 18 или 138 те и двете са за источни езици. Сега идва проблема, почнах на наще да им говоря преди седмица че искам догодина да се пробвам в едно от двете но първо майка ми е против това да се местя а знам от по големи че те повечето правят така, а и аз не го правя за спорта ами по желание. И преди няколко дена направиха скандал у нас, че имало нещо в училището което съм криел щом съм им надувал главата.И разправяхме се, разправяхме се дори баща ми ми каза че съм полудял, че това е от компютъра в смисъл че той ми влияе зле и искам да уча японски и че в това училише където съм сега си ми е добре. А на мен не ми е :/. Само да кажа че съм момче де.И сега не знам да си замълча ли до края на годината и като свърша да им кажа че искам да отида в едно от двете или иназ не знам какво да правя моля погнете!