.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на Meonesssss

Захранване

Тей, на кратко ...
    До преди месец си бях 44кг, но се разболях, проблема беше в червата и лекарят ми направи диета, ама след нея бях 38кг. И така от една седмица и половина не съм на тази диета и на никакви лекарства и качих килограм и половина. Проблемът е, че не мога да ям, а искам да си възвърна килограмите, че да не изглеждам на болен пубер След краят на диетата се консултирах с лекаря и той каза, че бързо ще си ги върна за около седмица като се храня нормално, но не ставаше тъй като дори да хапна половин купичка зеленчукова супа ми става лошо, гади ми се, повръща ми се и храна мога да погледна чак след няколко часа. Днес отидох да обсъдя този проблем с лекаря си и той ми каза, че " ако искаш вземай някакви добавки, но мисля, че с времето ще мине .. ако след месец не можеш да се храниш добре - ела ако искаш да те видим" ... И така и днес съм яла 1 краставица и половин супа (на части)... Въпросът ми е някой имал ли е такъв проблем, и ако да - с какво се захранваше и вземаше ли някакви добавки (лично мен това не ме устройва, но все пак .. ) ?
    Благодаря предварително

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Стомахът ти се е свил най-вероятно. Малко,по -малко ще си качих килата. Яж нещо,което дава енергия.
    Преди години едвам оцелях от един вирус и аз не можех да ям и следователно не можех да се възстановя. Започнах с бебешка бананова каша и някви прахчета,дето бият културистите Оправих се,няма страшно
    Аз, ако бях на твое място щях да омета един кашон шоколади.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Стомахът ти се е свил най-вероятно. Малко,по -малко ще си качих килата. Яж нещо,което дава енергия.
    Преди години едвам оцелях от един вирус и аз не можех да ям и следователно не можех да се възстановя. Започнах с бебешка бананова каша и някви прахчета,дето бият културистите Оправих се,няма страшно
    Аз, ако бях на твое място щях да омета един кашон шоколади.

и заедно с килограмите да получиш диабет

//

Яж малко, но високо калорично
    Примерно фъстъчено масло
    Или ако ти се яде/пие сладко - някакви шейкове блъскани с шоколад,сладолед,сметана,ф стъчено масло .. разбира се ако не държиш да се храниш здравословно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си