- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да я забравя.
В началото на лятото се занимавах с едно момиче, но нещата бързо приключиха.. Занимавах се с нея около 2 седмици, преди да приключа всякакъв вид контакт с нея, но да речем, че първата седмица бе сигурно една от най-хубавите, които съм прекарвал с момиче. Не съм искал да става така, но по някакво странно съвпадение, правихме секс точно на рождения си ден и сигурно това бе един и от най-страхотните ми рождени дни, който помня, въпреки че след него нещата с въпросното момиче започнаха да не вървят..
Не знам дали от този факт със секса или просто бе толкова красива и впечатлението, което ми направи, но просто и до ден днешен не мога да я забравя, въпреки че сега ходи с някакъв бастун.. Занимавах се с нея през месец юни, минаха няколко месеца, но не мога да я забравя. Бях малко на почивка и може би там не мислех толкова за нея, но откакто се върнах в родния си град, отново не излиза от главата ми през повечето време.. Наскоро се занимавах с друго момиче, понеже съм фрий и с нея нещата не стигнаха далеч, едва няколко дни (да речем седмица), но по нищо тази седмица не може да се сравни със седмицата, прекарана с момичето от месец юни.. Мислех, че ще я забравя, когато съм с друго момиче, но не - не се получаваше. Дори първия път като целунах "новата булка", странно или не, си представих бегло дори, че целувам бившата си.. Това никога не ми се бе случвало и просто бях някак шокиран.. не мога просто да го опиша.
Не знам какво решение да взема, за да не мисля за нея по толкова време.. сигурно най-удачното ще е да я махна от FB-то си, но не знам.. Само като я видя какви любовни статуси пише и тагва новия си приятел и ме хваща яд.. Дайте ми някакъв съвет, моля ви? :/
Това нещо иронично ли трябваше да бъде?
Добре до6ъл в клуба, 6те я забрави6 само ако се появи друго моми4е .
изобщо защо я наричаш бивша, вие сте излизали една седмица, изчукали сте се един или няколко пъти и тя ти е теглила майната, това не е било връзка, гледай на нещата по по-адекватен начин
момичето от месец юни не може да се сравнява с момичето месец юли/август.. бате, аре стегни се малко и се надявай месец октомври да е по-добра
значи всеки си има начин за да забрави момиче/момче някой начини са нестандартни от други
хващаш и я изтриваш от фб и си намираш друга която да може да те направи щаслив
другото може би виж дали ще оправите нещата между вас ( за което се съмнявам че ще стане ама винаги може да се пробваш )
а ако не станат хвашташ и се напиваш като свиня за да я забравиш и ако имаш касмет ще забършеш друга докато си пиян
1. Ще ти мине с времето.
2. Старата любов се забравя с нова.
Това с махането от фейсбук е страшна детинщина, браво!
Ще я забравиш, не се впрягай толкова. Млад си, по пътя си ще срещнеш още много момичета, не е първата, нито последната. Въпрос на време е, просто не засядай в миналото.![]()