На почти 17 години съм(момче). От доста време насам ме притеснява един проблем. След ходене по голяма нужда, когато седна на стол или креват(няма значение) изпитвам лека болка и ми е доста некомфортно да седя. Така е около 5-10 минути и след това преминава. Също се получава и не само след голяма нужда, но по рядко и не чак така некомфортно. Досега съм си мислел, че е от много косми, които имам около ануса, но започвам да си мисля, че е от хемороиди. Вие какво мислите? Възможно ли е да е от космите или е по-вероятно да са хемороиди? Дори сега докато пиша това ми е малко некомфортно и имам чуството, че леко ме "боцка" около ануса.
Може би са по-скоро хемороиди. Може да са вътрешни, може и да са външни. Забелязал ли си да има кръв? А нещо като топче около ануса?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Много напомня на хемороиди. Като за начало започни да се миеш след като ходиш по голяма нужда, забрави за хартия и тем подобни глупости. Особено ако прекарваш повечето си време пред компютъра е доста вероятно да си получил хемороиди. Запек имаш ли ?
Мда, така и предположих. Хахах
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
SHPAIdURmeN винаги съм спортувал. Преди най-вече тичах, сега пък ходя на фитнес. Но също и прекарвам доста време пред компа..
Не мога да ти помогна пич.
Предлагам ти да отидеш на лекар.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN