.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Дали тази видео карта ще стане за моя компиутар

Модела на компютъра ми е Dell optiplex g520 от средния. Та въпроса ми е дали тази http://www.voodoo.bg/NVIDIA/332/prod...MI-Low-Profile видео карта ще стане за моя компютър. Трябва ми да играя единствено ЛОЛ (League Of Legends). Ще съм много благодарен да чуя мнението на ''специялист''. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. А ако нестава тази видео карта ще може ли да ми препоръчате някоя но да я има в Бългърския пазар. И да е МАХ 60 лв

Супер фен
    Поръчай си нвидиа 780 оем от aliexpress.com, мощна е в пъти повече от тази, която ти предлагаш.Струва 80 долара само има по евтини нвидиа 680оем.

Повече от фен Аватара на 8bit
    Вземи си Titan Z от хасанекспрес за $49.99 + доставката.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от skardobg Виж мнението
    Модела на компютъра ми е Dell optiplex g520 от средния. Та въпроса ми е дали тази http://www.voodoo.bg/NVIDIA/332/prod...MI-Low-Profile видео карта ще стане за моя компютър. Трябва ми да играя единствено ЛОЛ (League Of Legends). Ще съм много благодарен да чуя мнението на ''специялист''. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. А ако нестава тази видео карта ще може ли да ми препоръчате някоя но да я има в Бългърския пазар. И да е МАХ 60 лв
    дай си по-точните харакреристики на компа - използвай програмата aida64 ако не знаеш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Поръчай си нвидиа 780 оем от aliexpress.com, мощна е в пъти повече от тази, която ти предлагаш.Струва 80 долара само има по евтини нвидиа 680оем.
    след като е в пъти по-евтина от обичайната цена, значи е много вероятно да има проблеми с нея

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си