.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    геите *
    тва некво племе ли е?

Цитирай Първоначално написано от Scouser Виж мнението
    мацка, казвам ти така, защото съм пробвал самичък отзад и не е лошо, дори малко ми е харесвало, което ще рече че ако се дам на мъж да ме чука, ще ми хареса още повече и тогава какво..
    Това е съвсем нормално да ти хареса. На много им харесва, но си мълчат. Пробвал съм и аз сам отзад. Харесва ми, но мъжете не ми харесват. Пич има играчки и няма смисъл да даваш да те чука мъж.

Не знам и аз какво очаквам мацка.. Знам, че не искам да съм гей, но е факт, че хуйовете ме привличат и ми се иска да съм пасивен в секса, но направя ли го един път и край, затова не искам да се давам.. Иначе с мацка не съм бил никога, защото винаги ме отхвърляха..
    Нормално е да искаш да пъхнеш нещо отзад. Така ти е устроено тялото. Мъжете изпитваме простатен оргазъм. Намери си мацка и сменете ролите. Има такива играчки.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Първо трябва да се изясниш сам със себе си. Не е важно какъв искаш да си, а какъв СИ! Остани един ден насаме, направи си сметка какво те възбужда, какво те привлича, какво ти харесва. Представи си какво е да си С жена, после какво е да си С мъж. Също така разбери, че има много повече сексуалности, от хетеро- и хомосексуалност. Има също така и бисексуалност. Трябва сам да се разбереш със себе си какъв си. Освен това ако установиш, че си гей, никой няма да те мрази ако се държиш като пич, но със сигурност ще те плюят, ако почнеш със стойките, шалчетата, педалския говор и т.н.

Изясни се със себе си.
    Последно редактирано от Ouroboros : 09-08-2014 на 17:33

Град
    У дома е там, където има... пудинг!!!
    По принцип съм съгласна с горното мнение, но това "представи си..." е много неточно... мислите в главата може да са доста различни от реалността пробвай бе пич, не е трудно.
    It's like I'm lost
    It's like I'm giving up slowly
    It's like you're a ghost that's haunting me
    Leave me alone...

Абе вие сте много интересни хора. (+ това ти е 2та тема).
    Какво му е толкова сложно? Харесваш мъже, пробваш с мъже = отговор на въпроса ти.
    Как очакваш ние да ти кажем дали си гей?
    Какво му е толкова притеснителното на това да си гей? + това искаш и да си момиче, не си ли си се замислял, че може да си освен хомосексуален и транссексуален? /Just sayin', още нещо, в/у което да помислиш, ако си нямаш работа/ В какво се изразява желанието ти да бъдеш жена, нещо като сексуална фантазия или по принцип?
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 09-08-2014 на 20:52

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    За гейовете не мисля нищо, че не познавам много такива, но от гейщината можеш да се отървеш, като спреш да пускаш провокиращи теми и напуснеш "Центъра за изследване на демокрацията", Хелзинския комитет, "Галъп" или каквото и да е там НПО, социологическа агенция или нещо друго за което работиш... или може би си правиш курсовата по социология?

Мега фен
    Не знам и аз какво очаквам мацка.. Знам, че не искам да съм гей, но е факт, че хуйовете ме привличат и ми се иска да съм пасивен в секса, но направя ли го един път и край, затова не искам да се давам.. Иначе с мацка не съм бил никога, защото винаги ме отхвърляха..
    въобще не се поддавай на мнението на онези, които ти казват, че да си обратно сексуален е нормално, нито на онези, които ти казват, че трябва сам да прецениш какъв искаш да бъдеш според онова, което те влече най-много, онова, което те кара да изпитваш сексуално влечение към и да се възбуждаш от мъже и мъжки телесни части са просто едни нечисти духове, които не са от Бог, но от "тъмнината" и чрез системата на духовното беззаконие - именно такива сили афектират/възбуждат засегнатите от тях хора и за това много от тях са се оказвали (като) обратно сексуални, защото и (много от тях) не са разбирали истинската същност/природа на този род явления, но са си мислели, че е генетично и естествено по природа, просто трябва да се бориш срещу нечистите духове като се възпротивиш/противопоставиш на противоестествените страсти, които те се опитват да пораждат в теб, например спомни си/представи си как мъж и жена правят любов/секс, и вникни в това как не е естествено за мъж да прави това с друг мъж, и си кажи, че е (твърде) налудничаво, откачено, ненормално, тъпо, и несмислено, и че няма смисъл да правиш такова нещо със себе си или с друг човек от мъжки пол, защото нямаш вагина и женски гърди и въобще женска анатомия като цяло, нито пък когото и да е от другите мъже има женско тяло, но Бог те е създал в утробата на твоята земна майка (за) да бъдеш мъж, и че така или иначе на всяка душа ще и се наложи да се роди като жена в много следващи вечности, които предстоят, така че няма смисъл да бързаш да го правиш, защото тогава дори ще има случаи когато ще се окажеш жена манипулирана, заставяна, експлоатирана, насилвана и поробвана сексуално от много мъже, както имаше такива случаи досега, така че няма смисъл да стъпкваш мъжкото си достойнство, което Бог ти е дал сега, защото шансът да бъдеш мъж може да се окаже рядък
    Последно редактирано от npp : 09-09-2014 на 15:34

Супер фен
    Ne me interesuva. Ako si gey, gey si i tva e. Ama v Bulgaria ne vsichki sa na tova mnenie Ako me razbra.

Супер фен
    I slushay sq, ako reshish da stavash gey, ne stavay jenstven molq ti sa.. Hodi si kato momche, druj se kato takova, no prosto da ebesh i takiva.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Да. И педофилите не са по-различни от останалите хора, просто имат различни наклонности.

Тука гледам в 10 поста момичета(и момчета де, но да наблегнем на момичетата) те убеждават, как едва ли не е желателно да станеш гей. Нищо чудно, че после се оплакват как нямало истински мъже и всички били женчовци ..
    Добре им го каза мисля,че това беше доста изчерпателен отговор :3

Аз нямам нищо против ненатрапчиви гейове - държат се нормално, просто си падат по мъже. Мразя натрапчивите, които носят женски дрехи и говорят пискливо, и сякаш искат да ги забележиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си