.
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Scouser Виж мнението
    Не знам и аз какво очаквам мацка.. Знам, че не искам да съм гей, но е факт, че хуйовете ме привличат и ми се иска да съм пасивен в секса, но направя ли го един път и край, затова не искам да се давам.. Иначе с мацка не съм бил никога, защото винаги ме отхвърляха..
    въобще не се поддавай на мнението на онези, които ти казват, че да си обратно сексуален е нормално, нито на онези, които ти казват, че трябва сам да прецениш какъв искаш да бъдеш според онова, което те влече най-много, онова, което те кара да изпитваш сексуално влечение към и да се възбуждаш от мъже и мъжки телесни части са просто едни нечисти духове, които не са от Бог, но от "тъмнината" и чрез системата на духовното беззаконие - именно такива сили афектират/възбуждат засегнатите от тях хора и за това много от тях са се оказвали (като) обратно сексуални, защото и (много от тях) не са разбирали истинската същност/природа на този род явления, но са си мислели, че е генетично и естествено по природа, просто трябва да се бориш срещу нечистите духове като се възпротивиш/противопоставиш на противоестествените страсти, които те се опитват да пораждат в теб, например спомни си/представи си как мъж и жена правят любов/секс, и вникни в това как не е естествено за мъж да прави това с друг мъж, и си кажи, че е (твърде) налудничаво, откачено, ненормално, тъпо, и несмислено, и че няма смисъл да правиш такова нещо със себе си или с друг човек от мъжки пол, защото нямаш вагина и женски гърди и въобще женска анатомия като цяло, нито пък когото и да е от другите мъже има женско тяло, но Бог те е създал в утробата на твоята земна майка (за) да бъдеш мъж, и че така или иначе на всяка душа ще и се наложи да се роди като жена в много следващи вечности, които предстоят, така че няма смисъл да бързаш да го правиш, защото тогава дори ще има случаи когато ще се окажеш жена манипулирана, заставяна, експлоатирана, насилвана и поробвана сексуално от много мъже, както имаше такива случаи досега, така че няма смисъл да стъпкваш мъжкото си достойнство, което Бог ти е дал сега, защото шансът да бъдеш мъж може да се окаже рядък
    Последно редактирано от npp : 09-09-2014 на 16:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си