- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам въпрос
Първо да се извиня затова, че още първата ми тема не е на мястото си но не открих такова.
Та, въпросът ми е.. в края на седмицата ще се видя с едно момиче, къде би било добре да я заведа? Само приятелка ми е.
Надявам се тя да не е регистрирана тук, защото ако в последствие разбера, че го е видяла ще ми стане много кофти.![]()
Добре дошъл!
Ако я считаше само за приятелка нямаше толкова да умуваш къде да я заведеш, но както и да е. :д Таа, като за първо излизане може да отидете на кино и преди и след прожекцията да се мотаете из центъра или в някоя градинка и да си говорите. Може да я заведеш и в игрална зала. НЕ хазарт :д, а боулинг, билярд, въздушен хокей и тн. За сладолед вече е студено, но може да отидете и на сладкарница.Дано да съм помогнала, успех!
![]()
Най-лесният вариант е да я заведеш на кафе. Избери уютно местенце, където можете да се отпуснете и да си говорите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първо кажи на колко сте, по кое време на денонощието смятате да си виждате (през деня/вечерта), колко близки сте си .. Така е много общо казано.
хапнете пица/пържени картофки
разходете се
общувайте
успех![]()
На хотел, няма смисъл да я лъжеш, в крайна сметка и двамата знаете защо ще се виждате.