ама аз питам къде го пише това бе брат ;3 разбрах те иначе какво ми казваш. Любопитно ми е има ли го някъде черно на бяло това или е твоя интерпретация![]()
се в някакви тъпи статии ще да го пише
нали това чете предимно господин имам 600 книжлета
раят е позитивното съществуване, където няма нищо негативно, наричано още живот, докато пъкълът е негативното съществуване, където е пълно със суета, разочарования, мъки и болки, и все пак може да има разлика между "Св. Град" (на съвършената любов) на истинските Светии и рая на вселенските потребители
затова казахме "където няма нищо негативно", иначе не би бил рай, защото дори и ако само за една от душите там съществуването е (макар и в малка степен) негативно, тогава няма да бъде истински рай, ето защо в книгата Откровение 21:27 пише, че в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито някой, който докарва/върши мерзост на Светото място или лъжепророкува
Последно редактирано от npp : 09-08-2014 на 22:37
никой от истинските Светии не се бори (за) да бъде първи/най-голям, но за всеки от тях Святата кауза е да работи за всеобщото спасение на човеците/душите в истинския Господ Бог, а единствена(та) награда - наистина да бъдат спасени напълно и завинаги възможно най-скоро
"И дойдоха в Капернаум; и когато влезе вкъщи попита ги: Какво разисквахте из пътя? А те мълчаха, защото по пътя бяха се препирали помежду си кой е по-голям? И като седна, повика дванадесетте и каза им: Който иска да бъде пръв, ще бъде от всички последен и на всички служител." Марк 9: 33-35
Последно редактирано от npp : 09-09-2014 на 15:03