Здравейте!
Имам проблем и имам нужда от съвет/мнение.
Момиче съм (от името не личи ) та на въпроса...
Преди няколко дни бях на гости в приятеля си, но го извикаха и му се наложи да излезе за известно време. И къде от скука, къде от любопитство, му поразгледах компютъра и видях, че си е писал с момичета.. с едната си пишеха някакви простотии,тя му казваше, че отива да се преоблича, а той и беше отговорил, че има огромно желание да дойде да и помогне O_o аз в шок и ужас.. но продължих да чета. С другата знаех, че се познават отдавна, но той я канеше да дойде в тях, да пият по нещо, ако можело да остане и за повече, щял да бъде кротък, но нищо не обещавал.... От разговора подразбрах, че и преди е идвала и знае той къде живее. Тя го питаше има ли си приятелка, а той беше отговорил, че да, но чуждото винаги е по-хубаво... отделно видях, че в разговори с приятели никога не ме нарича по име, а оная или мойта...
не знам какво да си мисля, аз съм хлътнала и не преценявам трезво, донякъде съм склонна да приемам нещата с момичетата на шега, но да ме нарича така пред приятели...
Надявам се да ми помогнете с по някое обективно мнение, защото много скоро ми се струва, че ще има ситуации от рода на "ти мене уважаваш ли ме..." (както в случая май не...)