.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy Скъсах с нея, но още я обичам…

Вчера скъсах с приятелката ми. И двамата се обичахме страшно много. Карахме се постоянно за малки неща, но това е нормално. Родителите ми и най-добрия ми приятел и приятелка въобще не я харесваха. Постоянно имаше дразги и така нататък. Писна ми и скъсах с нея заради тях. Тя беше първата ми любов, още я обичам. Искам отново да сме заедно. Последните ми думи към нея бяха обичам те, тя ми каза - аз повече. Още не е късно, но не знам дали това е правилното решение. Знам, че ще бъде ужасно за близките ми и за нея, но сякаш имам дупка в сърцето. Дайте ми съвет, благодаря предварително!
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Готин ник & ав.

Щом я обичаш и се щастлив с нея, съберете се Не мисля, че родителите ти трябва до токава да се бъркат в живота ти, обясни им, че си щастлив с нея и това е.Всеки родител иска детето му да е щастливо

Това ще ти бъде урок, че не бива да живееш според съветите и насоките на другите, защото никога няма да си щастлив така.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако толкова лесно се отказваш няма да успееш в нищо. Винаги ще има хора, които няма да одобряват това, което правиш. Най-важното е ти да предцениш кое е правилно и кое не.

Тичай при нея и падай на колене докато не е късно.

Повече от фен Аватара на GEMBI
    Цитирай Първоначално написано от H.S. Виж мнението
    Тичай при нея и падай на колене докато не е късно.
    Може да мине и без падането на колене.

Моите родители не бяха съгласни, когато тръгнах с едно момче. Имаше караници, но видяха че няма да се откажа от него и изведнъж всичко спря. Сега се разбират много добре. Така че това е временно явление. Покажи им, че нещата са сериозни и всичко ще е точно.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Това, че някакви твои близки не удобряват приятелката ти, не е причина да я зарежеш и да се откажеш от нея, особено когато има любов помежду ви, бори се за нея и не се отказвай, и не прави повече подобни глупости
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Това ще ти бъде урок, че не бива да живееш според съветите и насоките на другите, защото никога няма да си щастлив така.

Никога недей да живееш според правилата на останалите!

Мега фен Аватара на 102
    защо не я харесват ? защо е имало дрязги ?
    какво премълчаваш ?
    първата ти любов или първия ти сексуален контакт ?

не се поддавай на чуждо влияние но имай предвид че може да си заслепен и да не виждаш някои неща

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Да предположим, че се съберете... чисто хипотетично. Ако момичето използва това, че сте скъсали по твое желание като аргумент в честите ви караници значи правилно си я зарязал. Но това вече е като стъпка 2, в случай че се съберете. Казвам го, защото има много хора, които се разколебават в действията си и после незаслужено изкупуват "грехове". Ако искаш да успокоиш себе си наистина може и да съберете, но все пак аз не вярвам, че единствената причина да скъсате, е защото майка ти се е нацупила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си