.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

Супер фен Аватара на tochko

Question качване със Serious Mass

Здравейте, аз съм на 16 години, момче, висок съм 165 тежа 66 кг, мезоморф, тренирам от 3 год. Искам да покача мускулна маса защото ми е нужна такава, все още съм слабичък. Поддържам високовъглехидратен режим от 2 месеца. Не се храня с едно и също всеки ден, но просто спазвам правилата и избягвам пържено, и многото мазнини, приемам достатъчно белтъци и с 10-15% повече калиории. Приемам по 3 литра вода дневно. Това лято покачих 2 кг по този начин но съм се занимавал предимно с кръгови тренировки във фитнеса за сила, интензивни но не толкова както през сезона. Залагъл съм всеки път на различни упражнения и уреди за да не привиквам. Тялото ми не е релефно но за това лято имам растеж. Тази седмица започвам джудото наново и се притеснявам че отново ще горя повече от колкото приемам и няма да мръдна. Обикновено имам проблем с възстановяването, особено зимата. Искам да кача до 70кг та ме ориентираха към гейнъра Serious Mass. Смятам че ще ми е от полза понеже училището доста ме затруднява откъм режима и приема на достатъчно калории. Отзивите са добри и дава резултат при тренировки близки до моите. Желая да покача маса която да запазя, не да се стопи в последствие. Знам че резултатът зависи само от мен дали ще кача мускули или мазнина. Тренирам 4-5 пъти седмично. Смятам освен стандартното натоварване да вклучвам по 1-2 силови кръга или борби допълнително ако имам сили след трен. Ще приемам добавката както пише тук( http://fitness1.bg/on-serious-mass-12-lb/?q=Seri ) сутрин и след трен. Смятате ли че си струва? Въпроса ми е също бъркам ли някъде, ако е така моя дайте ми съвет докъто е време. Благодаря предварително.
    Последно редактирано от tochko : 09-08-2014 на 09:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си