- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Книги...
Здравейте! Не знам дали тук е мястото, затова ме извинете, ако не еТази тема е, за да помоля за предложение на книги. Обичам романтиката. Обичам книги като Три метра над небето, Вината в нашите звезди.. или фентъзи+романтика като Ангел с часовников механизъм, Принц с часовников механизъм и Принцеса с часовников механизъм. Ще се радвам да при предложите подобни на тези книги. Не знам вече откъде да търся, затова се допитах до вас. Благодаря!
![]()
Nicholas Sparks, няма да ти препоръчвам определена негова книга, коята и да прочетеш, сравнително еднакви са.
Ако четеш английски или руски, горещо препоръчвам Мария Снайдер (Maria Snyder) и нейната трилогия Study (Испытание). Фентъзи романтика и сюжетът и светът са много оригинални. : ) Не намерих превод на български за съжаление.
Гледам, че обичаш и часовникови механизми.
Препоръчвам ти "Портокал с часовников механизъм".
Ако ли не, може да хвърлиш око на 50те нюанса.
Благодаря! Ще разгледам предложениятавсе пак ако някой има и още-няма да откажа
![]()
Не е точно това, което търсиш, но хвърли едно око на творенията на Исабел Алиенде. Рей Бредбъри също не е за подминаване.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Обичаш романтиката - Ана Каренина.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."