- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Сложно е"
Здравейте!
Пиша си с едно момиче във facebook-всичко 6.
Реших да я питам преди да я поканя на среща дали
е обвързана.Отговорът и беше-"сложно е...".
Какво означава това? Че е обвързана и се обичат или?
значи е сложно
щом не ти казва значи има някакъв проблем с я бифш я с гадже не задълбавай тая тема
Казваш и "Надявам се не толкова сложно, за да ми направиш компания за по бира, кур, фанта или кафе."
Това значи, че е свободна, но смята, че ако ти отговори истината, ще я помислиш за курва.
Ми, кани девойката просто, без обяснения, без нищо, просто хайде да се видим някой път.
Благодаря на всички отзовали се бързо.
Значи, че си запазва възможността да ти каже, че е обвързана или необвързана след като те види и предцени дали я кефиш.
Може просто да харесва някое момче, но да не му е казала още и поради тази причина да не иска да ти отговори, защото хем е необвързана, хем не е и обвързана. Или да не иска да почва връзка, но не иска да си помислиш, че ти има нещо и да се обидиш... Абе какво се опитвате да ни разберете жените?!![]()
мда, в обичайния случай е влюбена/ харесва някого, но не и се получава към момента....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Както ти казаха, просто я покани да излезете... ако ти се прави на интересна и "сложна", не се занимаваш повече... Няма смисъл да си губиш времето с човек, който дори не си виждал.
Ти я покани, пък не го мисли толкова.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отговора беше "възможно е".Да настоявам ли за среща,ден?
Аве, ти какъв си такъв човек, бе?!
Казваш "В петък, в 19ч. едикъде си". Преди това можеш да я попиташ дали има някакви планове за вечерта и после да й кажеш къде и кога да се видите.
На по 20 години станахте и разчитате да ви учат деца/пораснали такива как да действате?
Аз откъде да знам.Не го правя всеки ден по 100 или 200 пъти таа само това да ми е на устата.
Какво го мислиш толкова - кажи ѝ, че искаш да ходиш еди къде си, еди кога си и няма кой да те придружи и я питай дали иска да дойде.
дърпа се...аман от кифли и к*рви...аман
Как няма да се дърпа като не можеш даже на среща да я поканиш като нормален човекКато гледам какви въпроси задаваш тука,сигурно те е помислила за умствено изостанал.И какво я набеди накрая за курва...жалка история.На колко години си?
"Сложно е" може да означава всичко. Имам си гадже, но съм отворена за авантюри. Нямам си гадже, но не ми се занимава. Лесбийка съм. Нямам гадже, но точно ти не ме занимавай. You name it... На твоя въпрос само тя може да ти даде отговор, задай го на нея. Ние тук си говорим чисто хипотетично.