- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маска за лице
Здравейте!Чудя се от доста време дали да си взема маска и накрая се реших,но искам от вас мнение от кои сте доволни и кои имат хубав състав,за да не окажат лошо влияние върху кожата ми в дългосрочен план.В магазините най-интересни ми се сториха тези на Freeman и Montagne Jeuesse.Кожата ми е нормална![]()
Хубав състав имат домашните маски, които сама можеш да си направиш. Иначе ако толкова държиш да е купена, най-добре си вземи от био магазин.
Маските на Montagne Jeuesse са с хубав състав. Също така има една на Алверде, но тя е хидратираща.
Но най- добре си прави домашни маски.
Минавам да кажа, че октомврийският брой на списание Грация ще е с хиалуронова маска за лице Decleor.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Маските на Montagne Jeunesse са доста добри (а и ухаят страхотно). На мен лично винаги ми остава половината, така че 1 опаковка стига за 2 маски. За да не засъхне останалото количество може да го съхраняваш в хладилник.А и домашните маски също са чудесна алтернатива.