.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от _beautiful_angel_ Виж мнението
    Опитай се да премахнеш лошите черти от характера си, които тя мрази и я задушават. Постарай се да намалиш ревността си колкото се може повече, а след това вече можеш да действаш, направи нещо мило например, заговори я, кажи и как се чувстваш , и че си свикнал с нея,че си се държал отвратително.. и че вече си се променил.
    Всичко хубаво, но хората не се променят за ден-два, има нужда от месеци, за да промениш себе си. Време, което автора няма, съдейки по годините и на двама им. Освен това каква е логиката да се променяш, за да впечатлиш отново същия човек? Така или иначе един път вече връзката не се е получила. Следващата.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Когато прочетох темата си помислих, че това го е писал моя приятел. Разликата дойде тогава, когато разбрах, че на теб не са ти дали втори шанс. Аз дадох такъв и може би съжалявам. Първите ни дни беше прекрасно, след това..същата работа! Моят съвет е да престанеш да се измъчваш, гледай от добрата страна на нещата? Какво не си можел да правиш, когато си бил с нея? Да спиш цял ден? Да тренираш нещо? Или какво? Гледай всичко от добрата страна. Всичко ще се оправи!

Ами тя е на 16. 2 години по - малка е. И истината е, че това беше вторият ми шанс, понеже се издъних - няма значение как. За това казвам, че аз съм виновен. Тя ме търпя достатъчно, въпросът е, че осъзнах всичко това прекалено късно. Само ме е страх ако я видя с някой друг да не направя някоя глупост. Хем искам да я забравя, хем не. Осъзнавам колко много съм я наранил, тя е невероятно добър човек, а аз се държах ужасно на моменти. Ако ми беше изневерила нямаше да ми е толкова гадно, колкото да ме изяжда отвътре вината...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си