.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question Обърках се съвсем!! Помощ!!

Здравейте! Момиче на 14 години съм. Цяло лято се опитвам да постигна хубава фигура и я постигнах. Толкова се радвах, че успях....И така...Миналият месец ми закъсня с 10-15 дни..Тоя месец с 5 дни по рано уж ми дойде но тогава капнаха 2 капки..-.- и туй беше то..Но коремът ми остана подут и продължава да се подува и да дебелея..А аз спортувам още повече но нищо не става продължавам да дебелея..Бягам всяка сутрин правя упражнения въртя обръч карам ролери и колело..Ям 3-ри пъти на ден и това никога не ми е пречело..+че ме боли корема..Днеска би трябвало да ми дойде но не е.. Какво да правя? Не искам да дебелея..
    Последно редактирано от ahoa_baaka : 09-09-2014 на 09:50

Мега фен Аватара на strawberry88
    Първо мисли за здравето си. Дай едно твое примерно меню. И се осъзнай докато е време, защото това не е шега работа.

Teenager_888
    Guest

Unhappy

ZDraveite
    moiche sum a imam mustak. Maika mi ne mi dava da go mahna skola maska.Trqbva da go izrusq, no kak.Skislorodna voda?;S boq za kosa?

Супер фен Аватара на Runaway11
    Спокойно понякога не е от храненето, а от стрес и такива неща. Нормално е да идва по различно време, много малко жени имат мензис, който идва точно през 28 дни. Все пак яж пропорционално на тренировките си и също така пий вода. Корема ти е подут не защото дебелееш, а защото задържаш вода - пий 2 литра на ден и не би трябвало да имаш този проблем

Dear penis,
    Thanks for not bleeding once a month,
    Sincelery, a man.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си