.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен

Бивша , заминаване , подарук

Пурвата ми лубов заминава за дйуйбина не се бяхме чували 2 години някуде но сега преди да замине излезнахме няколко пути. Искам да и подаря нещо за спомен, което просто да и напомня никакви намеци за нищо чисто приятелски ?
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Искаш НИЕ да ти кажем какво да подариш на ТВОЕТО бивше гадже?! Сигурно я познаваш по-добре от нас.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Искаш НИЕ да ти кажем какво да подариш на ТВОЕТО бивше гадже?! Сигурно я познаваш по-добре от нас.
    Ох, много се дразня на такива коментари. Да, със сигурност я познава по-добре от нас, но понякога това не е достатъчно и има хора, които въпреки всичко са трудни за подаръци. Или пък този, който иска да подарява, не е достатъчно креативен. Затова поняга е нужно някой да ти нахвърли някакви идеи, от които на теб ще ти хрумнат още и т.н.

Иначе на мен сега не ми идват идеи, но ако се сетя нещо, ще ти пиша ЛС.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Нека бъде нещо малко, но такова че да ти хваща окото. Малко, но от сърце.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    След като ще пътува, трябва наистина да е МАЛКО! Защото, ако ѝ подариш плюшена играчка голяма колкото възглавница едва ли ще я носи по летища и гари, че да я вземе със себе си. Подари ѝ нещо, което би могла да вземе със себе си - ключодържател, гривна, мъничко сувенирче, химикал, шалче, запалка... зависи и какви интереси има.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    След като ще пътува, трябва наистина да е МАЛКО! Защото, ако ѝ подариш плюшена играчка голяма колкото възглавница едва ли ще я носи по летища и гари, че да я вземе със себе си. Подари ѝ нещо, което би могла да вземе със себе си - ключодържател, гривна, мъничко сувенирче, химикал, шалче, запалка... зависи и какви интереси има.
    Напълно съм съгласна.
    Ако пуши - запалката е най-лесната работа.
    Пък бижутата (гривнички, колиета, пръстенчета, обеци...) са най-универсалното решение. Не ти трябва чанта или куфар, за да ги мъкнеш, а са с теб винаги. Ама като ти е бивша, съветвам те да не се напрягаш много с парите. Една проста гривничка с камъни ще ти свърши работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си