.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Мега фен Аватара на Smrazqvashta

За извратеняците, които дебнат около нас!

Чести почитания, съфорумци.

Темата е напълно сериозна и ще Ви помоля да подходите уважително към нея.

Днес сутринта, докато вървях към работа /08:30ч/, минавайки покрай блок от храстите излезе мъж. Плешив, нелицеприятен, от километри си личеше, че е клошар и пияница, от ромски произход. Нареждаше неща от сорта на "Как бих те плющял", "Много съм вузбуден" и други подобни, които ще Ви спестя. Обърнах аз глава към него, виждайки го, че върви към мен и си държи мъжкият полов орган, докато мастурбира. Стъписах се и в онзи момент наистина не знаех как да реагирам?
    Реших, че е най-удачно да увелича крачката и да го отмина. Така и направих, докато той продължаваше да нарежда подобни гадории зад гърба ми.

Нека определим ситуацията, като проста, защото аз съм "избягала", защото е светло и не съм малка - ОК.
    Но как се очаква да реагирам, ако с мен имаше малко дете? А, ако беше само дете, тръгнало до магазина, например? Как се обяснява подобно нещо на едно невръстно дете?
    Като си зададох тези въпроси, наистина се възмутих и погнусих изключително силно. И, ако бях мъж, станал свидетел на подобно нещо, напълно откровено Ви казвам, че бих го смачкала до неузнаваемост!

Случвало ли Ви се е? Не са ли точно тези хората за които чуваме по новините как изнасилват възрастни жени и омърсяват деца?

Как бихте реагирали на ситуация, като тази? Какво заслужават според Вас извратеняци, като този?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    И, ако бях мъж, станал свидетел на подобно нещо, напълно откровено Ви казвам, че бих го смачкала до неузнаваемост!
    Е, толкова ли нямаше някой наоколо?
    Ужас...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Е, толкова ли нямаше някой наоколо?
    Ужас...
    Малко по нататък се задаваше един възрастен мъж, близо седемдесет годишен. Нямаше как да помогне за жалост.
    Има и главна улица, но храстите прикриват видимостта. Най-тъжното е, че на стотина метра има училище, а малко по надолу и детска градина.

Няма да минаваш през такива места където имаш съмнения за подобни случки.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на anonymous908491
    И, ако бях мъж, станал свидетел на подобно нещо, напълно откровено Ви казвам, че бих го смачкала до неузнаваемост!
    Вечното оправдание, как веднъж не съм видял мъж, който да напише, че щял да постъпи по определен начин, ако е бил жена.
    Освен това самата тема прилича на друга подобна, в която една се смяташе за толкова красива, че мъжете я искали за трофей.
    Смяташ ли, че си толкова красива, че мъж би направил описаното от теб ?

Защо не се обади в полицията?

хахахахаха, чудя се с кой акъл идваш в София, тук не е за теб, нямаш дори минимален шанс да оцелееш.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Вечното оправдание, как веднъж не съм видял мъж, който да напише, че щял да постъпи по определен начин, ако е бил жена.
    Освен това самата тема прилича на друга подобна, в която една се смяташе за толкова красива, че мъжете я искали за трофей.
    Абе, те такива индивиди и след теб биха подвиквали... Въобще, много странни заключения си правиш...

Абе, те такива индивиди и след теб биха подвиквали...
    Комплимент ли ми правиш ?

Да, ако за теб комплимент е мъже да лъскат при вида на задника ти...
    хахахахаха, чудя се с кой акъл идваш в София, тук не е за теб, нямаш дори минимален шанс да оцелееш.
    Да, да, то и за моя квартал се носят легенди как, където започвало Владиславово, там законът свършвал... Само филмари, ейй...

Тук не става дума за красота, поне аз не виждам ситуацията от тази гледна точка. Ако не бях аз, а едно 8 годишно момиченце. Нужно ли е тя да е красива, за да реагира някой? Според мен изрода си заслужаваше боя, дори да беше стара и сбръчкана жена!
    Би ли се обосновал, защото не мога да те разбера. Защо намесваш красотата в тази ситуация?

Да, да, то и за моя квартал се носят легенди как, където започвало Владиславово, там законът свършвал... Само филмари, ейй...
    Тия легенди обаче се носят само във Владиславово, представа си нямаш, какво е джунгла, как се оцелява в нея и късмет с пребиваването тук, ще ти е нужен.

Мега фен Аватара на skatew
    Приятелки са ми разказвали как и на тях им се е случвало, че и по няколко пъти... отвратително; как пък аз не съм бил свидетел
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от AnzaRe Виж мнението
    Няма да минаваш през такива места където имаш съмнения за подобни случки.
    За съжаление нямах и ни най-малка представа, че би могло да се случи подобно нещо. Наблизо детска градина, училище, магазини, главна улица. Аз си вървях по тротоара, а не по някоя прашна и тъмна пресечка да кажем. Просто между тротоара и главната улица има високи храсти.

Не се сетих за подобен вариант. Наистина се шокирах доста.

Би ли се обосновал, защото не мога да те разбера. Защо намесваш красотата в тази ситуация?
    Няма никаква ситуация, това е живота, нормален за едни и не толкова нормален според други.
    Кво бих направил ли, на мен няма да ми излезе, но ако видя да го прави пред друг, ще се скъсам от смях, винаги съм искал да гледам как снимат скрита камера.

Тия легенди обаче се носят само във Владиславово, представа си нямаш, какво е джунгла, как се оцелява в нея и късмет с пребиваването тук, ще ти е нужен.
    Да, да, добре... Милион и кусур "оцеляват в джунглата"... Или вие там се сбрани само последователи на Беър Грилс?

Аз си вървях по тротоара
    Извод: Никъде не се ходи пеш, освен от колата/мотора до вкъщи.

Извод: Никъде не се ходи пеш, освен от колата/мотора до вкъщи.
    Добре, че е шегата да си кажем истината. Времената са такива, че човек не може да върви спокойно дори по тротоара.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Случвало ли Ви се е?
    Да, виждала съм и аз такива изпълнения. Като бяхме малки с едни приятелки и карахме колела в едната улица имаше един дядо, които редовно си лъскаше и ни гледаше. Ние малки и ни е срам да кажем на нашите, но вече прекалено неловко стана, прекалено дълго продължи и едната каза на техните. Те уж се разправяха с него, уж полиция викаха, но не знам какво стана. Май НИЩО. Предупреждение само, нищо друго. Наскоро пък сутринта като отивах на работа някакъв пиян дядка си го изкара и се изпика буквално на улицата(не на някое дърво или храст, а по средата на улицата) в центъра на Варна...

Не са ли точно тези хората за които чуваме по новините как изнасилват възрастни жени и омърсяват деца?
    О, не мисля така. Изнасилвачите са непредвидими, че са опасни, а тези са на един удар животец.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-10-2014 на 05:55

Между другото, май още не е късно да подадеш жалба, ако наистина се притесняваш да не посегне на някое дете, щом има училище наблизо... Клошарите имат навика да си обитават едни и същи територии, така че вероятно и утре ще е там.
    Не слушай разни папугайовци и теориите им "fuck Da police". Освен, ако няма някакви психични отклонения, 24 часа в ареста ще му въздействат малко или много.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    На мен ми се е случвало. Бях доста малка, 2ри или 3ти клас... Прибирахме се от училище с още две момичета и се спряхме на главна улица, за да пресечем. И тогава, от някъде се появи някакъв мъж, с прошарена коса, брадясал. Дойде и нагло ме целуна по главата. Бях в шок. Тичах към вкъщи с 200. Тогава казах на баща ми, и той тръгна да търси мъжът, само че не успя да разбере кой е бил. Но въпроса е, че бях в такъв шок, че ме беше страх да се прибирам или да отивам на училище самичка. Представям си какво би станало, ако някое 8 годишно момиченце, или момченце, стане свидетел на подобно нещо, да не говорим за жертва на сексуален тормоз. Но и тогава по-висшите от нас нищо няма да направят, а само ще "опитат" да оправят положението. На теория се прави много, фактически-не. За такова нещо няма да си мръднат пръста, но за една открадната кокошка, те заключват за не знам колко време... Полицията не би направила нищо, дори да я потърсиш.
    Да се надяваме децата да могат да тичат бързо.... Друго май не ни остава.

Не слушай разни папугайовци и теориите им "fuck Da police". Освен, ако няма някакви психични отклонения, 24 часа в ареста ще му въздействат малко или много.
    Наричали ли са те клюкарка и колко често ?

Айде, айде, ти не си се обадила в полицията дори, ама вече правиш съчинение разсъждение...

Наричали ли са те клюкарка и колко често ?
    Наричали ли са те филмар и колко често?

Наричали ли са те филмар и колко често?
    На въпроси зададени от клюкарки не отговарям, утре ще го разправяш на ляво и на дясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си