- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За извратеняците, които дебнат около нас!
Случвало ми се е. Първата ми среща с такъв мухал беше преди няколко години. Била съм на 11-12г. и историята беше същата. Пръкна се от нищото и ме изплаши. Действието се разви на детска площадка. В 16-17ч. Напълно невъзмутим.
Втората среща, с друг такъв индивид,беше като по-голяма вече. На около 15-16 г. На пръв поглед нормален мъж,на около(25-30г),тръгна към мен и ме попита нещо . Помислих,че иска да го упътя за някъде. А кретена си го изкара през крачола(беше лято). Естествено тръгнах да тичам,а глупакът тръгна да ме гони. Още случката ми е пред очите. Няколко месеца не ходих дори до магазина самичка.
Пролетта пак имах подобна история. Този път бях с приятелка. Толкова ярост се е събрала в мен,заради такива боклуци,че тоя последния щях да го разкъсам направо. Имах чувството,че имам силата да го натроша.
А колко деца в квартала са пропищявали..Майките им стоят на два метра,а тея изроди въобще не се притесняват. Забелязах обаче,че мъжете са все клошари от ромски произход.
А,сега се сетих за още една случка във влака за София.Пътуваме с приятели. Прозорецът на влака заяде и стана много задушно. С едно от момичетата излязохме от купето и застанахме до прозореца,за да глътнем въздух. При нас дойде непознат мъж,видимо беше употребил нещо. Измъкнаха ни със зор.
Тук не става въпрос за това колко красив и/или провокативен е било момичето/детето в дадената ситуация.
Хора с болна психика.
Уф,май доста се разписах.
Дано не ми се разпокъса поста(отново)