Виж сега какво ще ти кажа. Ти си си доста добър човек т'ва че ти се подиграват е защото им показваш че се обиждаш лесно. Виж просто не ѝм се връзвай просто го приеми като шега когато те обидят, затрай си и ги подмини ако те тормозят вече можеш да отидеш при някой възрастен така примерно ако си в училище директорката, учител или някой друг да говори със родителите ѝм. Според мен те трябва да ходят психолог, чел съм че ако са преживели нещо сериозно или има нещо което ги тревожи, ги избива на бой или на обиди. Все пак не можеш да стойш беззащитен пред тях намери си някой приятел който ще ходи на училище със теб и ще ти пази гърба, така да се каже BFF. Друго нещо почни да спортуваш (не е казано че задължително трябва във някакъв клуб по футбол или нещо друго, но можеш и в къщи. Купуваш си две 3 кг. гирички и почваш лека полека да си ги дигаш всеки ден както и коремни преси, знам много такива клипчета който са много полезни мога да ти пратя линк да ги гледаш и да правиш упражненията който показват. После пък си купи лост и един дъмбел много работа ще ти свършат ). Друго което можеш да почнеш да играеш игри на компютър и да се записваш примерно докато ги играеш, след това ги качваш в Youtube и така след време ще видиш колко много хора ще те харесват. Аз лично го правя същото и в момента се радвам защото има цели 202 човека които гледат клиповете ми което ме кара да се радвам ! Направи го и ти и ще видиш как всичко ще се оправи! А да и да не забравяме учи си добре поне за 4-рки и 5-тици. (Ако си притеснителен консултирай се с вашите да отидеш на лекар и да ти предпише едни много помагащи хомеопатични хапчета срещу стрес и притеснявания. Аз лично ги пия и помагат много. Също и още едно хапче за което не ти трябва рецепта, Казва се Phytin или на български Фитин. То стимулира мозъчната дейност и става по-лесно да учиш. Пие се 3 пъти на ден: веднъж сутрин 1 час преди закуска, втори път на обяд 1 час преди да обядваш и вечер 1 час преди вечеря на). Надявам се да съм ти помогнал.
П.С.
На една възраст сме така че ти пожелавам успех, а ако решиш да почнеш със видео клипове (пиши ми на ЛС) аз ще те подкрепя и дори ще те спомена във клиповете си само трябва да си дадеш името на канала.