Имам ужасен косопад. Като се къпя, по ръцете ми се заплитат косми и като ги подредя по мивката се плаша. Като се сресвам също пада голямо количество коса. Не съм забелязала плешива част от главата ми, но досега какъвто и шампоан на големите марки да ползвам не помага, а в някой случаи дори по-лошо става. Преди също се скубех като се сресвам, но сега количеството коса драстично се увеличи. Можете ли да ми препоръчате някаква маска, ампули и разни такива витамини и медикаменти, които от личен опит сте се уверили в тяхното действие, защото вече ми омръзна от шампоани и балсами и косми из цялата къща. Благодаря предварително.![]()
попринцип от косата падат май около 80 косама на ден така че не ми се струва нещо много обезпокояващо
Преди не падаха толкова много колкото падат сега. Ако беше така, не мисля , че щях да забележа някаква разлика..
Пробвай с коприва,сок от лимон,витамини.Аз така успях + шампоана на Билка против косопад и тоника.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Лятото бая ми се скубеше косата, но след като започнах да използвам този серум http://www.enzo.bg/wella-professiona...rotiv-kosopad/, вече се скубе значително по-малко докато се къпя, проблема с повечето скубане остана само при сресване на мокра коса. Не е напълно решение на проблема, но пак е по-добре от преди положението.
Добре благодаря, ще опитам.![]()
Шампоан и капсули Фитовал много помагат, лично съм изпитвала това, което преживяваш и наистина благодарение на Фитовал се спасих. Можеш да си правиш и маска с жълтъци, много е полезно, дори да нямаш косопад. И спри да си третираш косата по какъвто и да е начин.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Скъпи skyfullostars и потребители на форума, ако имате проблеми с косопада и растежа на косата си,не взимайте глупавите шампоани и маски, които непрекъснато рекламират по сайтове и реклами по телевизията, а ми се доверете като фризьор с над 20 годишен опит и се купете професионални ампули за борба с косопада.Аз в работата си главно използвам Ампулите на ALFAPARF и Farmavita . Това са фирми с световни традиции в бранша .Най- евтино си ги купувам от този сайт : http://zakosata.com
Тук има цялото разнообразие от ампули , които са ви необходими за борбата с
косопада. Повярвайте ми ампулите са наистина най- ефикасният метода против косопад!
Аз ползвах ампули + шампоана от същата серия, които за съжаление не мога да се сетя как се казваха точно сега, но по-късно ще си редактирам мнението и ще ги напиша. Помагат определено, но за съжаление изсушават косата.
Сега съм със шампоан на Selective против косопад и съм доволна, можеш да си го поръчаш при фризьор. Моя приятелка ползваше Новофан и мисля, че го купуваше/поръчваше в аптеките.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...