.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Град
    Велико Търново

Първия учебен ден за 8 клас...

Далече сме от 15 септ., няма какво да се вълнувам - ЗНАМ, но все пак... споделете ни как е минало при тези от 9ти клас нагоре в новото училище и най-големите ви пречки??

Впрочем аз ще съм в ПМГ с Биология в Велико Търново

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Хаха честито и аз завърших същото училище.Нищо интересно не е...директорката ще си бръщолеви речите (които са едни и същи от доста години)...ще влезете за малко в стаите и това Успех

ПС - Пази се от летящи моркови, че нас направо ни унищожиха
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

ОФ новите хора тук,не разбрахте ли,че щом искате да си трупате мнения не е нужно да отваряте теми или да пишете коментари без никакъв смисъл.Просто отиди във фън,фън и пак фън или кофата и си спами на воля..Ся от тая тема има ли някакъв смисъл?Има поне 10 подобни и 15 ,които са абсолютно същите.И не знам,но тази година кандидатстващите ( 7 клас ) се размазахте да пускате сякакви тъпи теми и постоянно да правите нови.Направо направихте една инвазия от седмокласници на тоя раздел и всяка тема е за вас.Ебати..Това е 7 клас стига сте се филмирали сякаш като идеш сега във Велико Търново или където си и всичко ще зависи от това ..Ако има нещо важно свързано с училище ,което си заслужава тоя спам това е тема за 12ти клас,защото до голяма степен това им определя бъдещето занапред.Така ,че спрете с тея глупости..Нито сте първите ,нито последните..Не сте толкова специални и кандидатстването след 7ми клас няма да промени целия ви живот..

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    ОФ новите хора тук,не разбрахте ли,че щом искате да си трупате мнения не е нужно да отваряте теми или да пишете коментари без никакъв смисъл.Просто отиди във фън,фън и пак фън или кофата и си спами на воля..Ся от тая тема има ли някакъв смисъл?Има поне 10 подобни и 15 ,които са абсолютно същите.И не знам,но тази година кандидатстващите ( 7 клас ) се размазахте да пускате сякакви тъпи теми и постоянно да правите нови.Направо направихте една инвазия от седмокласници на тоя раздел и всяка тема е за вас.Ебати..Това е 7 клас стига сте се филмирали сякаш като идеш сега във Велико Търново или където си и всичко ще зависи от това ..Ако има нещо важно свързано с училище ,което си заслужава тоя спам това е тема за 12ти клас,защото до голяма степен това им определя бъдещето занапред.Така ,че спрете с тея глупости..Нито сте първите ,нито последните..Не сте толкова специални и кандидатстването след 7ми клас няма да промени целия ви живот..
    +1

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от XaMcTePKa
    Хаха честито и аз завърших същото училище.Нищо интересно не е...директорката ще си бръщолеви речите (които са едни и същи от доста години)...ще влезете за малко в стаите и това Успех

ПС - Пази се от летящи моркови, че нас направо ни унищожиха
    Мерси ще ми е от полза!

Голям фен
    Ми как да мине , бях с майка ми . Стояхме и чакахме да ми кажат буквата на класа и казаха ''8 д'' с Класна нз си кво и като се качвахме нагоре и веднага се запознах с едно момиче , което още ми е най-добра приятелка и така . Няма нищо страшно

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Ми как да мине , бях с майка ми . Стояхме и чакахме да ми кажат буквата на класа и казаха ''8 д'' с Класна нз си кво и като се качвахме нагоре и веднага се запознах с едно момиче , което още ми е най-добра приятелка и така . Няма нищо страшно
    Мрс много! И аз май ще съм в "д" клас

Супер фен Аватара на iPurple
    Охх гледай си лятото!!! Като дойде 15ти ще го мислиш!
    Голяма работа, че си в ново даскало, никой няма да те
    изяде.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Guest
    ооо беше ужасно. В 8ми клас ме приеха в МГ и на първия учебен ден отидох Сама..без да познавам никой Чаках да влязат всички а аз последна защото ме беше срам докато чаках ..си изгубих класа качих се и намерих няква лелка и питах къде ми е...а тая ми се развика училището беше голямо и се губех из между етажите накрая намерих класа си и влизам уплашена и гледам 20 момичета насядали + двама идиота най отпред а класната ядосана няма по хубаво начало ..
    мн срам ме беше

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    ооо беше ужасно. В 8ми клас ме приеха в МГ и на първия учебен ден отидох Сама..без да познавам никой Чаках да влязат всички а аз последна защото ме беше срам докато чаках ..си изгубих класа качих се и намерих няква лелка и питах къде ми е...а тая ми се развика училището беше голямо и се губех из между етажите накрая намерих класа си и влизам уплашена и гледам 20 момичета насядали + двама идиота най отпред а класната ядосана няма по хубаво начало ..
    мн срам ме беше

И аз сега ще съм 8 клас В града ми има 3 гимназии но само в моята всяка година 8-мокласниците са обсипани от зелки и моркови миналата година директора беше забранил но на вратата им са подарявали на момичетата по едно морковче на момчетата по една зелка Ще видим тази година как ще е Но общо взето няма страшно както казаха по горе само0 се пази от морковите и зелките

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    С радост целихме зайците, с радост ги мерехме още на входа и като се подредиха пак.
    Тая година пак.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз се бях запознала с едно момиче от съседния клас и на 15 се разбрахме да се чакаме. След това тя ме запозна с нейните приятели и съученици,те ми показаха класа,запознахме се и чаках да свърши речта на господина.

След това ни наредиха двама по двама и така влязохме в класната стая. И там бла-бла-бла и си тръгнахме.

А и аз като съм от по-притеснителните,да не ти казвам какво ми беше. Голямо притеснение беше - кое как ще стане. И всякакви глупости. Ама всичко е наред. Естествено,няма как да си допаднете с абсолютно всички,но просто бъди спокойна и не се притеснявай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Абе, минавате под един венец, класната ви казва да я следвате и отивате в стаята. Проверява ви по имена дали всички сте там, дрънка ви врели некипели, след което ви пуска да си ходите.

На другия ден (както и в следващите 2-3 седмици) в стаята ще е тихо, все едно сте се събрали банда упоени деца, тъй като няма да се познавате, само тия, които се знаят от преди това, ще си говорят един на друг и всеки тях ще слуша.

После малко по малко леда ще се разчупи, в часовете по физическо като играете на отбори - волейбол, баскет, футбол и т.н., спомага за повечето разговори и сприятелявания.

Като направите и 2-3 простотии и избягате от час, съвсем ще се поотпуснете. 9 клас пък ще сте така сякаш се познавате от цяла вечност, никакви грижи.

От 10ти нагоре, сте си свои хора.

Това е в общи линии.

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Една стара позната, която е 10-ти клас в новото ми училище, беше така добра да ми обещае много моркови. Иначе половината випуск от старото ми училище е там и хич не се притеснявам.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Цитирай Първоначално написано от Thrombocyte
    С радост целихме зайците, с радост ги мерехме още на входа и като се подредиха пак.
    Тая година пак.
    Охх тази година с радост ще ги целяя

Мега фен Аватара на Concussion
    Ужасно, бях сама, до последно не разбрах къде ми е класа и коя ми е класната, после не разбрах къде трябва да отида и влязох последна с един съученик от стария клас... УЖАСТ.

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Това е тръпката да си осмокласник убиват те от бой с моркови и после цялото даскало се кефи на зайковците 8 клас е най-готината година от цялото даскало особено като ще си сега в смяна с 11 и 12 клас...има да бройкаш батковците ...на моя 15-ти септември преди 5 годинки целия двор беше в моркови, които не бяха съвсем изчистени на следващия ден
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Велико Търново
    Мерси много!

Фен Аватара на Queenie
    Град
    На седмото небе !
    ЛОЛ , зависи в дали си в Гимназия или не.
    Аз сега ще съм 9-ти клас.Поне в моето даскало "Езикова Гимназия Гео Милев" , ни даваха моркови пълни с лакомства и ни хранеха с моркови ( истински моркови ) тези които бяха 9-ти клас 2010/2011. Гадното на морковете беше , бяха хапани и от други хора , които бяха 8-сми клас. . Та 8-ми клас е много готин.Даже исках пак да бъда 8-сми клас за да изживея забавните мигове.Беше уникално готино.Само дето ако си в Езикова Гимназия ще имаш много много много домашни за писане , 100 думи по 30 пъти , но нека това не те отчайва , всичко минава .. . Пожелавам ти да изживееш един много забавен и изпълнен с хубави мигове 8-сми клас.
    Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?

Мега фен Аватара на Chacho
    Нахапаните моркови не са нищо, по едно време ги препикаваха. Даже се сбихме с някво момче, като реши да носи в нашия клас. Ама тва в началото на 5 клас.

В 8ми и аз не познавах никой (поне от класа си). Строиха ни там, казаха кой, къде, що и така. На другия ден отивам на училище, влизам в стаята и вътре нямаше никой. Лутах се 5-10 минути по другите стаи, докато не разбрах, че сме имали физическо. Реших, че ще е тъпо да влеза посредата на часа и не влязох в първия ми изобщо час в гимназията. После седнах сам на чин, че всички се бяха разпределили вече и едно момче, което закъсня седна до мен, запознахме се, посмехме се и така. Междучасието счупихме един прозорец и всичко почна да придобива по-естествен вид. 1 месец по-късно вече правехме пълни глупости и се бяхме сближили. Яки времена.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от XaMcTePKa
    Това е тръпката да си осмокласник убиват те от бой с моркови и после цялото даскало се кефи на зайковците 8 клас е най-готината година от цялото даскало особено като ще си сега в смяна с 11 и 12 клас...има да бройкаш батковците ...на моя 15-ти септември преди 5 годинки целия двор беше в моркови, които не бяха съвсем изчистени на следващия ден
    Ще бъда с 11 и 12 клас!? Олеее... Сигурна ли си?
    Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Queenie
    Гадното на морковете беше , бяха хапани и от други хора , които бяха 8-сми клас.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Хих, ще съм в най-яката гимназия

Изобщо не ми дреме за 15-ти...познавам около 40 човека, та и повече, като някои от които са ми много добри приятели ... хич не ми е, почвам всичко наново
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на Colouring
    Само на мен ли тая традиция с морковите,зелето и всякакви други зеленчуци ми е тъпа и безсмислена?При нас се мяркаха само 1-2 с моркови и толкова.. не знам,аз лично го смятам за ненужно и,кхъм,тъпичко.Съдете ме колкото искате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си