- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първия учебен ден за 8 клас...
Далече сме от 15 септ., няма какво да се вълнувам - ЗНАМ, но все пак... споделете ни как е минало при тези от 9ти клас нагоре в новото училище и най-големите ви пречки??
Впрочем аз ще съм в ПМГ с Биология в Велико Търново
Хаха честито и аз завърших същото училище.Нищо интересно не е...директорката ще си бръщолеви речите (които са едни и същи от доста години)...ще влезете за малко в стаите и товаУспех
ПС - Пази се от летящи моркови, че нас направо ни унищожиха![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
ОФ новите хора тук,не разбрахте ли,че щом искате да си трупате мнения не е нужно да отваряте теми или да пишете коментари без никакъв смисъл.Просто отиди във фън,фън и пак фън или кофата и си спами на воля..Ся от тая тема има ли някакъв смисъл?Има поне 10 подобни и 15 ,които са абсолютно същите.И не знам,но тази година кандидатстващите ( 7 клас ) се размазахте да пускате сякакви тъпи теми и постоянно да правите нови.Направо направихте една инвазия от седмокласници на тоя раздел и всяка тема е за вас.Ебати..Това е 7 клас стига сте се филмирали сякаш като идеш сега във Велико Търново или където си и всичко ще зависи от това ..Ако има нещо важно свързано с училище ,което си заслужава тоя спам това е тема за 12ти клас,защото до голяма степен това им определя бъдещето занапред.Така ,че спрете с тея глупости..Нито сте първите ,нито последните..Не сте толкова специални и кандидатстването след 7ми клас няма да промени целия ви живот..
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Мерси ще ми е от полза!Първоначално написано от XaMcTePKa
![]()
![]()
Ми как да мине , бях с майка ми . Стояхме и чакахме да ми кажат буквата на класа и казаха ''8 д'' с Класна нз си кво и като се качвахме нагоре и веднага се запознах с едно момиче , което още ми е най-добра приятелка и така . Няма нищо страшно![]()
Мрс много! И аз май ще съм в "д" класПървоначално написано от vakanciqta
![]()
Охх гледай си лятото!!! Като дойде 15ти ще го мислиш!
Голяма работа, че си в ново даскало, никой няма да те
изяде.![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
ооо беше ужасно. В 8ми клас ме приеха в МГ и на първия учебен ден отидох Сама..без да познавам никойЧаках да влязат всички а аз последна защото ме беше срам
![]()
докато чаках ..си изгубих класа
качих се и намерих няква лелка и питах къде ми е...а тая ми се развика
![]()
училището беше голямо и се губех из между етажите
накрая намерих класа си и влизам уплашена и гледам 20 момичета насядали + двама идиота най отпред а класната ядосана
няма по хубаво начало ..
мн срам ме беше![]()
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз сега ще съм 8 класВ града ми има 3 гимназии но само в моята всяка година 8-мокласниците са обсипани от зелки и моркови
миналата година директора беше забранил но на вратата им са подарявали на момичетата по едно морковче на момчетата по една зелка
Ще видим тази година как ще е
Но общо взето няма страшно както казаха по горе само0 се пази от морковите и зелките
![]()
![]()
![]()
С радост целихме зайците, с радост ги мерехме още на входа и като се подредиха пак.
Тая година пак.
Аз се бях запознала с едно момиче от съседния клас и на 15 се разбрахме да се чакаме. След това тя ме запозна с нейните приятели и съученици,те ми показаха класа,запознахме се и чаках да свърши речта на господина.
След това ни наредиха двама по двама и така влязохме в класната стая. И там бла-бла-бла и си тръгнахме.
А и аз като съм от по-притеснителните,да не ти казвам какво ми беше. Голямо притеснение беше - кое как ще стане. И всякакви глупости. Ама всичко е наред. Естествено,няма как да си допаднете с абсолютно всички,но просто бъди спокойна и не се притеснявай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе, минавате под един венец, класната ви казва да я следвате и отивате в стаята. Проверява ви по имена дали всички сте там, дрънка ви врели некипели, след което ви пуска да си ходите.
На другия ден (както и в следващите 2-3 седмици) в стаята ще е тихо, все едно сте се събрали банда упоени деца, тъй като няма да се познавате, само тия, които се знаят от преди това, ще си говорят един на друг и всеки тях ще слуша.
После малко по малко леда ще се разчупи, в часовете по физическо като играете на отбори - волейбол, баскет, футбол и т.н., спомага за повечето разговори и сприятелявания.
Като направите и 2-3 простотии и избягате от час, съвсем ще се поотпуснете. 9 клас пък ще сте така сякаш се познавате от цяла вечност, никакви грижи.
От 10ти нагоре, сте си свои хора.
Това е в общи линии.
Една стара позната, която е 10-ти клас в новото ми училище, беше така добра да ми обещае много моркови.![]()
Иначе половината випуск от старото ми училище е там и хич не се притеснявам.
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Охх тази година с радост ще ги целяяПървоначално написано от Thrombocyte
![]()
Ужасно, бях сама, до последно не разбрах къде ми е класа и коя ми е класната, после не разбрах къде трябва да отида и влязох последна с един съученик от стария клас...УЖАСТ.
Това е тръпката да си осмокласникубиват те от бой с моркови и после цялото даскало се кефи на зайковците
8 клас е най-готината година от цялото даскало
особено като ще си сега в смяна с 11 и 12 клас...има да бройкаш батковците
...на моя 15-ти септември преди 5 годинки целия двор беше в моркови, които не бяха съвсем изчистени на следващия ден
![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Мерси много!![]()
![]()
ЛОЛ , зависи в дали си в Гимназия или не.
Аз сега ще съм 9-ти клас.Поне в моето даскало "Езикова Гимназия Гео Милев" , ни даваха моркови пълни с лакомства и ни хранеха с моркови ( истински моркови ) тези които бяха 9-ти клас 2010/2011. Гадното на морковете беше , бяха хапани и от други хора , които бяха 8-сми клас.![]()
. Та 8-ми клас е много готин.Даже исках пак да бъда 8-сми клас за да изживея забавните мигове.Беше уникално готино.Само дето ако си в Езикова Гимназия ще имаш много много много домашни за писане , 100 думи по 30 пъти , но нека това не те отчайва , всичко минава ..
![]()
. Пожелавам ти да изживееш един много забавен и изпълнен с хубави мигове 8-сми клас.
![]()
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Нахапаните моркови не са нищо, по едно време ги препикаваха. Даже се сбихме с някво момче, като реши да носи в нашия клас. Ама тва в началото на 5 клас.
В 8ми и аз не познавах никой (поне от класа си). Строиха ни там, казаха кой, къде, що и така. На другия ден отивам на училище, влизам в стаята и вътре нямаше никой. Лутах се 5-10 минути по другите стаи, докато не разбрах, че сме имали физическо. Реших, че ще е тъпо да влеза посредата на часа и не влязох в първия ми изобщо час в гимназията. После седнах сам на чин, че всички се бяха разпределили вече и едно момче, което закъсня седна до мен, запознахме се, посмехме се и така. Междучасието счупихме един прозорец и всичко почна да придобива по-естествен вид. 1 месец по-късно вече правехме пълни глупости и се бяхме сближили. Яки времена.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще бъда с 11 и 12 клас!?Първоначално написано от XaMcTePKa
![]()
Олеее... Сигурна ли си?
Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!
Първоначално написано от Queenie
![]()
![]()
Хих, ще съм в най-яката гимназия![]()
![]()
Изобщо не ми дреме за 15-ти...познавам около 40 човека, та и повече, като някои от които са ми много добри приятели ...хич не ми е, почвам всичко наново
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Само на мен ли тая традиция с морковите,зелето и всякакви други зеленчуци ми е тъпа и безсмислена?При нас се мяркаха само 1-2 с моркови и толкова.. не знам,аз лично го смятам за ненужно и,кхъм,тъпичко.Съдете ме колкото искате..