Здравейте. Бих искала да ви попитам с какво ще сте облечени на 15 септември. Тази година ще бъда в ново училище и просто не знам с какво да се облека, не искам да изглеждам като някоя кифла и още от първия ден да си правят лошо впечатление за мен(аз и по принцип не съм кифла ама да уточним..)
Вие как ще бъдете?
май имаше такава тема ама все пак
хващам първите дрехи който ми харесват и няма да се глася много не виждам какво толкова се притесняват всички и то за дрехите
Не ви ли писна да ПРАВИТЕ НОВИ ТЕМИ ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН?
явно някой са много притеснени за 15ти и заради това правят такива теми доста често ама няма как да ги виниш просто някой хора са по-притеснителни от други
И аз съм минала през това, разбирам те.
Като не искаш да изглеждаш като кифла, първия ми съвет е да не си в лицето като цветен телевизор. Ако искаш да се гримираш, според мен очна линия и спирала ще свършат работа, колкото да не е без нищо. И не прекалявай.
И не се надценявай с високите тънки токчета.
Половината причина да присъствам на този ден, е да видя как 2/3 от момичетата в гимназията са се качили на 15см високи и половин-един сантиметър тънки токчета. Чак мен ме заболяват краката като ги гледам.. Че и вървят със самочувствие. След това ме заболява стомаха от смях. Както и да е. Мисля, че схвана какво се опитвам да кажа.
Може да пооставиш на страна късите полички тип "колан", защото тогава ще направиш впечатление на к*рва. Или поне на мен би ми направил това впечатление подобен избор.
Черна пола, бяла риза и т'ва е. Не знам какво толкова го гласите тоя ден.
Може и черни дънки. Зависи къде си (дали е строга гимназията към облеклото).
Надявам се да съм помогнала, че си изписах клавишите тука.![]()
Успех ти желая на 15сти. ^^
Извинявай, но темата ти е откровено СТРАШНО ГЛУПАВА. Ами все с нещо ще отидеш на първия учебен де, няма да си без нищо, нали? В други страни хората нямат пари за хляб, какъв ти хляб, те нямат пари да живеят, а вие тук си мислите- Какво ли да облека на първия учебен ден... Няма лошо дда се вълнуваш, но питай нещо смислено- примерно- как да преговарям за входните нива или нещо подобно...
Какво намеси хората които нямат пари за хляб? Момичето пита нещо което го интересува... защо не отидеш в "Спорт и здраве" и не им се накараш, че питат за хранителни добавки, или в "Козметика и диети", че питат за козметични продукти, а хората нямат пари за храна? Тва е адски глупаво според мен. Да не е тя виновна, че има такива хора?!![]()
^^mimonte2 Крайна си. Не виждам нищо лошо в това момичето да се вълнува за облеклото си. В крайна сметка първо това не я прави несериозна, второ всеки уважаващ себе си човек би искал да изглежда добре, съответно авторката има проблем с избора на облекло. Тя ни пита ние трябва да си кажем мнението, а който не го вълнува по-добре да не пише. Трето не знам защо намесваш темата за бедността, тъй като ние сме достатъчно бедни в нашата страна, така че наистина може да се яви проблем относно облеклото, поради липса на финанси за специално такова за първи учебен ден.
вариант:
сложи си любимите дънки, ако имаш по екстравагантна блузка сложи за нея, стига да не е някоя лъскава за дискотека, можеш да я замениш с ризка, но не строго официална, а по-младежка. За обувки: пантовки или такива с ниска платформа. Отгоре сако или якенце, каквото имаш. Направи си небрежен кок, сложи лек грим, ако се гримираш, като и семпли бижута.
Момче съмНо темата си остава безсмислена. Да предположим нещо- ако всеки един, който ще бъде ученик (пък и аз също) започне да пита, какво да си облече и пускан нови теми, какво ще стане?
П.П. Аз например ще си отида с обикновените дрехи или каквото ми попадне, то много трудно да се сетиш,
Явно обаче на теб ти е трудно да се сетиш, че има разлика между мисленето на женския и мисленето на мъжкия пол.
На вас не ви пука как изглеждате (и после пускате теми, че не можете да си намерите приятелка и сте на 28 години девствени), но тази тема при жените е в топ горещи и определено нас ни засяга как изглеждаме.
PS: коментарите ти също са излишни, но все пак са тук. Поздрави.
^^ mimonte2 ок, добре, обаче ще коментираш когато искаш да дадеш съвет, а не да сипеш обиди. Другото като си момче, какво дириш в темата, само не ми казвай, че си си направил профила с цел да поучаваш и критикуваш...
Повярвай ми, дразнещо е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Нямаш гадже нали???
Последно редактирано от bilqnavod : 09-11-2014 на 11:08
Моето момче, аз съм работещ човек, тази година си завърших магистратурата.
П.с. Може би ако имаше гадже нямаше да спориш вълненията на момичетата относно облеклото... Определено не ти влиза в работа и не виждам какво образователно си изтъкнал, просто искаш да те забележат, нали?![]()
Ама направо ставаш за детектив. Имам гадже, нека отбележа. Всъщност така и не разбрах, защо си мислиш, че нямам гадже? Може би защото си от онези (да не кажа думата) хора, които те оценяват по облеклото. Е, не е толкова важно обклеклото. Да, по дрехите посрещат, но по ума изпращат или поне в развитите страни е така. Препоръчвам ти да гледаш себе си и да не се изтересуваш, дали аз имам вълнения относно облеклото или не.
П.П. Не съм твоето момче.![]()
Моето училище ме задължава да съм с нещо като униформа на 15-ти.Ще съм с бяла риза, черна пола и черни пантофки и чорапогащник ако е студено.