Здравейте. Бих искала да ви попитам с какво ще сте облечени на 15 септември. Тази година ще бъда в ново училище и просто не знам с какво да се облека, не искам да изглеждам като някоя кифла и още от първия ден да си правят лошо впечатление за мен(аз и по принцип не съм кифла ама да уточним..)
Вие как ще бъдете?
май имаше такава тема ама все пак
хващам първите дрехи който ми харесват и няма да се глася много не виждам какво толкова се притесняват всички и то за дрехите
Не ви ли писна да ПРАВИТЕ НОВИ ТЕМИ ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН?
явно някой са много притеснени за 15ти и заради това правят такива теми доста често ама няма как да ги виниш просто някой хора са по-притеснителни от други
И аз съм минала през това, разбирам те.
Като не искаш да изглеждаш като кифла, първия ми съвет е да не си в лицето като цветен телевизор. Ако искаш да се гримираш, според мен очна линия и спирала ще свършат работа, колкото да не е без нищо. И не прекалявай.
И не се надценявай с високите тънки токчета.
Половината причина да присъствам на този ден, е да видя как 2/3 от момичетата в гимназията са се качили на 15см високи и половин-един сантиметър тънки токчета. Чак мен ме заболяват краката като ги гледам.. Че и вървят със самочувствие. След това ме заболява стомаха от смях. Както и да е. Мисля, че схвана какво се опитвам да кажа.
Може да пооставиш на страна късите полички тип "колан", защото тогава ще направиш впечатление на к*рва. Или поне на мен би ми направил това впечатление подобен избор.
Черна пола, бяла риза и т'ва е. Не знам какво толкова го гласите тоя ден.
Може и черни дънки. Зависи къде си (дали е строга гимназията към облеклото).
Надявам се да съм помогнала, че си изписах клавишите тука.![]()
Успех ти желая на 15сти. ^^
Извинявай, но темата ти е откровено СТРАШНО ГЛУПАВА. Ами все с нещо ще отидеш на първия учебен де, няма да си без нищо, нали? В други страни хората нямат пари за хляб, какъв ти хляб, те нямат пари да живеят, а вие тук си мислите- Какво ли да облека на първия учебен ден... Няма лошо дда се вълнуваш, но питай нещо смислено- примерно- как да преговарям за входните нива или нещо подобно...
Какво намеси хората които нямат пари за хляб? Момичето пита нещо което го интересува... защо не отидеш в "Спорт и здраве" и не им се накараш, че питат за хранителни добавки, или в "Козметика и диети", че питат за козметични продукти, а хората нямат пари за храна? Тва е адски глупаво според мен. Да не е тя виновна, че има такива хора?!![]()
^^mimonte2 Крайна си. Не виждам нищо лошо в това момичето да се вълнува за облеклото си. В крайна сметка първо това не я прави несериозна, второ всеки уважаващ себе си човек би искал да изглежда добре, съответно авторката има проблем с избора на облекло. Тя ни пита ние трябва да си кажем мнението, а който не го вълнува по-добре да не пише. Трето не знам защо намесваш темата за бедността, тъй като ние сме достатъчно бедни в нашата страна, така че наистина може да се яви проблем относно облеклото, поради липса на финанси за специално такова за първи учебен ден.
вариант:
сложи си любимите дънки, ако имаш по екстравагантна блузка сложи за нея, стига да не е някоя лъскава за дискотека, можеш да я замениш с ризка, но не строго официална, а по-младежка. За обувки: пантовки или такива с ниска платформа. Отгоре сако или якенце, каквото имаш. Направи си небрежен кок, сложи лек грим, ако се гримираш, като и семпли бижута.
Момче съмНо темата си остава безсмислена. Да предположим нещо- ако всеки един, който ще бъде ученик (пък и аз също) започне да пита, какво да си облече и пускан нови теми, какво ще стане?
П.П. Аз например ще си отида с обикновените дрехи или каквото ми попадне, то много трудно да се сетиш,
Явно обаче на теб ти е трудно да се сетиш, че има разлика между мисленето на женския и мисленето на мъжкия пол.
На вас не ви пука как изглеждате (и после пускате теми, че не можете да си намерите приятелка и сте на 28 години девствени), но тази тема при жените е в топ горещи и определено нас ни засяга как изглеждаме.
PS: коментарите ти също са излишни, но все пак са тук. Поздрави.
^^ mimonte2 ок, добре, обаче ще коментираш когато искаш да дадеш съвет, а не да сипеш обиди. Другото като си момче, какво дириш в темата, само не ми казвай, че си си направил профила с цел да поучаваш и критикуваш...
Повярвай ми, дразнещо е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Нямаш гадже нали???
Последно редактирано от bilqnavod : 09-11-2014 на 11:08
Моето училище ме задължава да съм с нещо като униформа на 15-ти.Ще съм с бяла риза, черна пола и черни пантофки и чорапогащник ако е студено.
Пуснах темата защото не видях подобна, а и не съм казала, че ми е кой знае какъв проблем.Просто нищо не ми идваше на ум.
Моето момче, аз съм работещ човек, тази година си завърших магистратурата.
П.с. Може би ако имаше гадже нямаше да спориш вълненията на момичетата относно облеклото... Определено не ти влиза в работа и не виждам какво образователно си изтъкнал, просто искаш да те забележат, нали?![]()
Лололо.. Кога съм казала, че не се интересувам от входните нива?
Дори и да беше така (макар че не е) напълно ясно съм описала с какво искам да ми помогнете.
Винаги учителите ни казват над какво да преговаряме и не намерих за нужно да пускам нова тема, която така или иначе вече съществува.
Готова съм да чуя поредния злобен коментар.
Аз не мога да разбера едно нещо. Кое му е трудното на едно входно ниво? Ако си учил предната година, би трябвало с лек преглед на материала наученото отпреди да се възстанови. Когато бях ученичка никога входните не са ми били проблем. Никога не се е налагало да уча стария материал на ново, защото винаги съм учила качествено и задълбочено преди това.
Па аз ще отида с един шлифер, отдолу гол или с прашка. Ще ходя пред момичетата и ще им показвам какво има под шлифера.
Ама направо ставаш за детектив. Имам гадже, нека отбележа. Всъщност така и не разбрах, защо си мислиш, че нямам гадже? Може би защото си от онези (да не кажа думата) хора, които те оценяват по облеклото. Е, не е толкова важно обклеклото. Да, по дрехите посрещат, но по ума изпращат или поне в развитите страни е така. Препоръчвам ти да гледаш себе си и да не се изтересуваш, дали аз имам вълнения относно облеклото или не.
П.П. Не съм твоето момче.![]()