Цитирай Първоначално написано от Smoooke Виж мнението
Здравейте. Бих искала да ви попитам с какво ще сте облечени на 15 септември. Тази година ще бъда в ново училище и просто не знам с какво да се облека, не искам да изглеждам като някоя кифла и още от първия ден да си правят лошо впечатление за мен (аз и по принцип не съм кифла ама да уточним..)
Вие как ще бъдете?
И аз съм минала през това, разбирам те.
Като не искаш да изглеждаш като кифла, първия ми съвет е да не си в лицето като цветен телевизор. Ако искаш да се гримираш, според мен очна линия и спирала ще свършат работа, колкото да не е без нищо. И не прекалявай.
И не се надценявай с високите тънки токчета.
Половината причина да присъствам на този ден, е да видя как 2/3 от момичетата в гимназията са се качили на 15см високи и половин-един сантиметър тънки токчета. Чак мен ме заболяват краката като ги гледам.. Че и вървят със самочувствие. След това ме заболява стомаха от смях. Както и да е. Мисля, че схвана какво се опитвам да кажа.
Може да пооставиш на страна късите полички тип "колан", защото тогава ще направиш впечатление на к*рва. Или поне на мен би ми направил това впечатление подобен избор.
Черна пола, бяла риза и т'ва е. Не знам какво толкова го гласите тоя ден.
Може и черни дънки. Зависи къде си (дали е строга гимназията към облеклото).
Надявам се да съм помогнала, че си изписах клавишите тука.
Успех ти желая на 15сти. ^^