.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: ???????

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    ^^mimonte2 Крайна си. Не виждам нищо лошо в това момичето да се вълнува за облеклото си. В крайна сметка първо това не я прави несериозна, второ всеки уважаващ себе си човек би искал да изглежда добре, съответно авторката има проблем с избора на облекло. Тя ни пита ние трябва да си кажем мнението, а който не го вълнува по-добре да не пише. Трето не знам защо намесваш темата за бедността, тъй като ние сме достатъчно бедни в нашата страна, така че наистина може да се яви проблем относно облеклото, поради липса на финанси за специално такова за първи учебен ден.

вариант:
    сложи си любимите дънки, ако имаш по екстравагантна блузка сложи за нея, стига да не е някоя лъскава за дискотека, можеш да я замениш с ризка, но не строго официална, а по-младежка. За обувки: пантовки или такива с ниска платформа. Отгоре сако или якенце, каквото имаш. Направи си небрежен кок, сложи лек грим, ако се гримираш, като и семпли бижута.
    Момче съм Но темата си остава безсмислена. Да предположим нещо- ако всеки един, който ще бъде ученик (пък и аз също) започне да пита, какво да си облече и пускан нови теми, какво ще стане?
    П.П. Аз например ще си отида с обикновените дрехи или каквото ми попадне, то много трудно да се сетиш,

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Момче съм Но темата си остава безсмислена. Да предположим нещо- ако всеки един, който ще бъде ученик (пък и аз също) започне да пита, какво да си облече и пускан нови теми, какво ще стане?
    П.П. Аз например ще си отида с обикновените дрехи или каквото ми попадне, то много трудно да се сетиш,
    Явно обаче на теб ти е трудно да се сетиш, че има разлика между мисленето на женския и мисленето на мъжкия пол.
    На вас не ви пука как изглеждате (и после пускате теми, че не можете да си намерите приятелка и сте на 28 години девствени), но тази тема при жените е в топ горещи и определено нас ни засяга как изглеждаме.

PS: коментарите ти също са излишни, но все пак са тук. Поздрави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си