.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Тема: ???????

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Аз не мога да разбера едно нещо. Кое му е трудното на едно входно ниво? Ако си учил предната година, би трябвало с лек преглед на материала наученото отпреди да се възстанови. Когато бях ученичка никога входните не са ми били проблем. Никога не се е налагало да уча стария материал на ново, защото винаги съм учила качествено и задълбочено преди това.
    Не думай! А кога си била ученичка и което е най-важно- колко ти беше средният успех от дипломата за средно образование? Можеш да кажеш и този от дипломата за висше. Впрочем, какво висше сиз авършила сега?

Цитирай Първоначално написано от k den Виж мнението
    Па аз ще отида с един шлифер, отдолу гол или с прашка. Ще ходя пред момичетата и ще им показвам какво има под шлифера.
    Поне някой да се пошегува в тази тема, която иначе е пълна със злобари.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Извинявай, но темата ти е откровено СТРАШНО ГЛУПАВА. Ами все с нещо ще отидеш на първия учебен де, няма да си без нищо, нали? В други страни хората нямат пари за хляб, какъв ти хляб, те нямат пари да живеят, а вие тук си мислите- Какво ли да облека на първия учебен ден... Няма лошо дда се вълнуваш, но питай нещо смислено- примерно- как да преговарям за входните нива или нещо подобно...

Направих си профила не с цел да критикувам, а с образователна цел, но това е друг въпрос... Защо не се позаинтересувате като хората от другата тема, как да преговаряте за входните нива, КОЕТО Е 100 ПЪТИ ПО-ВАЖНО от някакви си дрехи?
    Верно, бе, само злобари тука. ://
    Ех, как не ме е срам и мен.
    Мисля, че заслужавам наказание в ъгъла.
    Може и с вдигнати ръце, ако ме е срам по-малко от необходимото.

Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Верно, бе, само злобари тука. ://
    Ех, как не ме е срам и мен.
    Мисля, че заслужавам наказание в ъгъла.
    Може и с вдигнати ръце, ако ме е срам по-малко от необходимото.
    Не използвайте сакразъм в интернет, защото трудно се разбира, че говорите саркастично и хората си мислят, че говорите сериозно.

anonymous895156
    Guest
    @per-dead, bilqnavod защо изобщо се занимавате

Не използвайте сакразъм в интернет, защото трудно се разбира, че говорите саркастично и хората си мислят, че говорите сериозно.
    Не.
    Всъщност май ти не го разбираш.
    Нормален човек с акъл в главата би разбрал.
    Нищо лично, но все пак ти ми правиш забележка.

Не.
    Всъщност май ти не го разбираш.
    Нормален човек с акъл в главата би разбрал.
    Нищо лично, но все пак ти ми правиш забележка.
    Значи аз съм ненормален човек без акъл в главата, така ли?

JNT
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Smoooke Виж мнението
    Здравейте. Бих искала да ви попитам с какво ще сте облечени на 15 септември. Тази година ще бъда в ново училище и просто не знам с какво да се облека, не искам да изглеждам като някоя кифла и още от първия ден да си правят лошо впечатление за мен (аз и по принцип не съм кифла ама да уточним..)
    Вие как ще бъдете?
    Няма да съм официално облечена хД Със бял къс клин, по-дълга бяла блузка с разни сладко-розови розички отзад леко прозира ;д ии пак едни бели сандали с разни розови цветчета хД Ти избра ли вече ;р ?

JNT
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението

вариант:
    сложи си любимите дънки, ако имаш по екстравагантна блузка сложи за нея, стига да не е някоя лъскава за дискотека, можеш да я замениш с ризка, но не строго официална, а по-младежка. За обувки: пантовки или такива с ниска платформа. Отгоре сако или якенце, каквото имаш. Направи си небрежен кок, сложи лек грим, ако се гримираш, като и семпли бижута.
    +1

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    @per-dead, bilqnavod защо изобщо се занимавате
    Прaв си, прaв си, изкaх дa си почешa езикa.
    Aз без причинa не пишa мaлко се скосих.

Дънкова риза, черна пола висока талия, черно колие и сандали. Гримът ми ще е ежедневен - ББ крем, спирала, нещо за вежди, черен молив като очна линия и може би бронзант. За косата няма да се старая - изправена.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Цитирай Първоначално написано от Smoooke Виж мнението
    Пуснах темата защото не видях подобна, а и не съм казала, че ми е кой знае какъв проблем.Просто нищо не ми идваше на ум.
    Няма подобна тема ? НЕ ИЗОБЩО..........И в google да го напишеш ще ти излезнат поне 30

Цитирай Първоначално написано от OMGOMG Виж мнението
    Няма подобна тема ? НЕ ИЗОБЩО..........И в google да го напишеш ще ти излезнат поне 30
    Ха, най-сетне някой да ви сложи на мястото ви!

Кaкво лошо имa едно момиче дa се вълнувa от облеклото си,дa мисли кaк дa се облече?Едно момиче трябвa дa е подържaно,стилно .Дa е облечено с вкус и финес ,смешни сте кaто почнете с товa зa глaдните хорa,и други подобни нямaщи общо с темaтa.
    Инaче дънки,зaгaщени в някaквa ризкa,полa с високa тaлия с някви цветя и.хубaвa тенискa,рокличкa и пaнтофки.Също тaкa и по крaсивите кецове бихa седяли слaдко.

Значи аз съм ненормален човек без акъл в главата, така ли?

Ха, най-сетне някой да ви сложи на мястото ви!
    Понеже ти не успя, нали.
    How sad.
    Значи, ти си човек, чиито думи не са на място и после се оплаква, че сме били злобари.
    А сами я той подходи злобно първоначално.
    Не мога да кажа със сигурност нещо за психическото ти състояние, но колко разсъдък имаш в главата разбрах от първия ти пост в тази тема.

И на другия ден кой ще я помни и ще му пука с какво е била облечена?

ОМГ.
    Какво по дяволите се случва. Просто не знаех какво да облека, ясно? Момиче съм, интересуват ме дрехи и прически. Но никога не съм казвала, че входните нива са ми маловажни или нещо подобно. Явно в този сайт само си търсите с кой да се дракате. Дори не знам как успяхте да намесите и бедните хора.
    Благодаря на тези, който отговориха на въпроса ми.

Опитвам се да ти обясня, че никой няма да помни с какво си билa облечена.На всички ще им е гадно и ще стоите като статуи

Пс.Да за съжаление в последната година форума стана такъв. :/

Не знам вий кво правите, ама аз отивам виждам се с тоз оня, класната и се чупя. Целия процес отнема от 5 до 10 минути. Тъй, че много ми пука как съм облечен.

http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/5-days/3
    Надявайте се да не е такова времето.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Още не знам,но мисля да е риза, дънки и кецове.

Супер фен Аватара на chupachups
    Препоръчвам ви да се интересувате от входните нива, които предстоят, защото те са може би най-трудните за цялата година от гледна точка на материала, а не от това, кой си имал гадже, кой какво обличал и тем подобни.
    Като са ти толкова важни входнте нива, ходи преговаряй Вместо да седиш и да се заяждаш и да си губиш времето

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Кaкво лошо имa едно момиче дa се вълнувa от облеклото си,дa мисли кaк дa се облече?Едно момиче трябвa дa е подържaно,стилно .Дa е облечено с вкус и финес ,смешни сте кaто почнете с товa зa глaдните хорa,и други подобни нямaщи общо с темaтa.
    Инaче дънки,зaгaщени в някaквa ризкa,полa с високa тaлия с някви цветя и.хубaвa тенискa,рокличкa и пaнтофки.Също тaкa и по крaсивите кецове бихa седяли слaдко.
    Такива сме българите- мислим само и единствено за удоволствия, в това число- дискотеки, момчетата мислят главно за любов, момичетата-как да се наконтят толкова, че да приличат както трябва на кифли. На никого не му се работи. Какво повече да коментирам?

Понеже ти не успя, нали.
    How sad.
    Значи, ти си човек, чиито думи не са на място и после се оплаква, че сме били злобари.
    А сами я той подходи злобно първоначално.
    Не мога да кажа със сигурност нещо за психическото ти състояние, но колко разсъдък имаш в главата разбрах от първия ти пост в тази тема.
    Аз мога да ви поставя на мястото, но темата ще стане раядлива, затова разчитам на здравия разум. А що се отнася до психическото състояние и разсъдъка, успехът ми в училище е по-висок от твоя, повярвай ми.

Цитирай Първоначално написано от OMGOMG Виж мнението
    И на другия ден кой ще я помни и ще му пука с какво е била облечена?
    ЕЕЕЕ, сега, нали трябва да изглежда като примадона и да похарчи луди пари по нови дрехи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си