@per-dead, bilqnavod защо изобщо се занимавате
Дънкова риза, черна пола висока талия, черно колие и сандали. Гримът ми ще е ежедневен - ББ крем, спирала, нещо за вежди, черен молив като очна линия и може би бронзант. За косата няма да се старая - изправена.
Кaкво лошо имa едно момиче дa се вълнувa от облеклото си,дa мисли кaк дa се облече?Едно момиче трябвa дa е подържaно,стилно .Дa е облечено с вкус и финес ,смешни сте кaто почнете с товa зa глaдните хорa,и други подобни нямaщи общо с темaтa.
Инaче дънки,зaгaщени в някaквa ризкa,полa с високa тaлия с някви цветя и.хубaвa тенискa,рокличкa и пaнтофки.Също тaкa и по крaсивите кецове бихa седяли слaдко.
Понеже ти не успя, нали.
How sad.
Значи, ти си човек, чиито думи не са на място и после се оплаква, че сме били злобари.
А сами я той подходи злобно първоначално.
Не мога да кажа със сигурност нещо за психическото ти състояние, но колко разсъдък имаш в главата разбрах от първия ти пост в тази тема.
И на другия ден кой ще я помни и ще му пука с какво е била облечена?
ОМГ.
Какво по дяволите се случва. Просто не знаех какво да облека, ясно? Момиче съм, интересуват ме дрехи и прически. Но никога не съм казвала, че входните нива са ми маловажни или нещо подобно. Явно в този сайт само си търсите с кой да се дракате. Дори не знам как успяхте да намесите и бедните хора.
Благодаря на тези, който отговориха на въпроса ми.
Опитвам се да ти обясня, че никой няма да помни с какво си билa облечена.На всички ще им е гадно и ще стоите като статуи
Пс.Да за съжаление в последната година форума стана такъв. :/
Не знам вий кво правите, ама аз отивам виждам се с тоз оня, класната и се чупя. Целия процес отнема от 5 до 10 минути. Тъй, че много ми пука как съм облечен.
http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/5-days/3
Надявайте се да не е такова времето.![]()