В Google, както бе споменато и по-рано, има много подобни теми, стотици са. Просто напишете и ще ги откриете, мога да ви дам много линкове, но вие не ги заслужавате, така че ги потърсете сами.![]()
Аз ти казах какво ще стане. Облечи се както обикновено се обличаш в училище.Бъди себе си, това е най важното![]()
Дрехите са визитната картичка на човек,особено за момиче.Едно стилно,облечено с вкус момиче би направила по -добро първо впечатление
Живея в Германия и тук те връщат ако не си облечен спретнато за интервю или за работен ден.
Стилното и спретнато облекло е само плюс към знанията,защото на пръв поглед е визията и после знанията.
8 ми клас........ами ще вали, така че ще пропуснете досадните речи ,ще се видите с класната за 20 мин и това е ...Ще бъде голям кеф първата седмица
Точно гъзарите ходят облечени по по-специален начин. Например- "лошите момчета" ходят със изсулени дънки (виждал съм, не е приятна гледка). Облечи се нормално, така, както се обличаш всеки ден и не ги слушай тези тук. Мнения най-различни, но истината е една- ще се видите само за 20 мин, както бе казано по-горе.
П.П. Престанете с този "стил", защото в България стил няма. "Стилни" се водят чалга певиците, вие на тях ли искате да приличате?
Не е злоба като толкава искаш да ги гледаш си отвори Youtube и готово
Ти май не си много запознат/а със значението на думите, а? Личи ти. Ето, погледни и се убеди, какво означава злоба и следващият път мисли преди да пишеш:
Злоба- негативна емоция по отношение на второ лице, породена от завист или някакво друго чувство; мъчи и терзае човека, който я изпита, израз е на лоша душа
Аман от многознайковци![]()