.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Тема: ???????

Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от Smoooke Виж мнението
    ОМГ.
    Какво по дяволите се случва. Просто не знаех какво да облека, ясно? Момиче съм, интересуват ме дрехи и прически. Но никога не съм казвала, че входните нива са ми маловажни или нещо подобно. Явно в този сайт само си търсите с кой да се дракате. Дори не знам как успяхте да намесите и бедните хора.
    Благодаря на тези, който отговориха на въпроса ми.
    Авторке, всъщност ние не се караме с теб, ние нямаме проблеми с теб. Единственото, което мога да ти препоръчам, е да погледнеш колко други теми има в интернет. В момента гадните са онези другите мадами, които се чудя с кого да се заяждат.

Цитирай Първоначално написано от OMGOMG Виж мнението
    Опитвам се да ти обясня, че никой няма да помни с какво си билa облечена.На всички ще им е гадно и ще стоите като статуи

Пс.Да за съжаление в последната година форума стана такъв. :/
    Ами такъв стана, като има гаднярски, които се чудят с кого да се заяждат, такъв ще стане. Но ние няма да им отстъпваме!

Цитирай Първоначално написано от k den Виж мнението
    Не знам вий кво правите, ама аз отивам виждам се с тоз оня, класната и се чупя. Целия процес отнема от 5 до 10 минути. Тъй, че много ми пука как съм облечен.
    Браво, правилномислещите се увеличаваме!
    Последно редактирано от mimonte2 : 09-13-2014 на 11:35

Цитирай Първоначално написано от chupachups Виж мнението
    Като са ти толкова важни входнте нива, ходи преговаряй Вместо да седиш и да се заяждаш и да си губиш времето
    А вие не си ли губите времето? Отивайте вие да преговаряте, на вас ви е нужно! Както вече казах, успехът ми със сигурност е по-висок от твоя, капиш?

В Google, както бе споменато и по-рано, има много подобни теми, стотици са. Просто напишете и ще ги откриете, мога да ви дам много линкове, но вие не ги заслужавате, така че ги потърсете сами.

Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    ЕЕЕЕ, сега, нали трябва да изглежда като примадона и да похарчи луди пари по нови дрехи!
    Първо на първо пари за нови дрехи НЯМА да харча. Мисълта ми беше да дадете някоя идея какво да си метна на гърба и да приключваме. Жалко че темата се разви така.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Аз ти казах какво ще стане. Облечи се както обикновено се обличаш в училище.Бъди себе си, това е най важното

Цитирай Първоначално написано от OMGOMG Виж мнението
    Аз ти казах какво ще стане. Облечи се както обикновено се обличаш в училище.Бъди себе си, това е най важното
    Един хубав отговор

Мега фен Аватара на trabi_bs
    имам диск на радо шишарката в сенника си

Един хубав отговор
    8 ми клас ли ще си?

Да, както бях споменала.

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    имам диск на радо шишарката в сенника си
    Май доста се вълнуваш от този факт, че го споделяш навсякъде

Дрехите са визитната картичка на човек,особено за момиче.Едно стилно,облечено с вкус момиче би направила по -добро първо впечатление
    Живея в Германия и тук те връщат ако не си облечен спретнато за интервю или за работен ден.
    Стилното и спретнато облекло е само плюс към знанията,защото на пръв поглед е визията и после знанията.

8 ми клас........ами ще вали, така че ще пропуснете досадните речи ,ще се видите с класната за 20 мин и това е ...Ще бъде голям кеф първата седмица

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Дрехите са визитната картичка на човек,особено за момиче.Едно стилно,облечено с вкус момиче би направила по -добро първо впечатление
    +1 има толкова "гъзари" и "гъзарки", че ако се вслуша във вас да метне първото нещо, или да сложи черна пола няма да е добре
    Не говоря да се подмазваш на тях, а за да не станеш обект на подигравки .

Първо на първо пари за нови дрехи НЯМА да харча. Мисълта ми беше да дадете някоя идея какво да си метна на гърба и да приключваме. Жалко че темата се разви така.
    Добре, с какво мислиш да се облечеш? Взела ли си вече решение?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Живея в Германия и тук те връщат ако не си облечен спретнато за интервю или за работен ден.
    Стилното и спретнато облекло е само плюс към знанията,защото на пръв поглед е визията и после знанията.
    1-во: Тук не е Германия!
    2-ро: За работния ден си напълно права, но ние тук говорим просто за един първи учебен ден, хораа! Никой няма да й взема интевю за първия ден или да я взема на работа.

Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    +1 има толкова "гъзари" и "гъзарки", че ако се вслуша във вас да метне първото нещо, или да сложи черна пола няма да е добре
    Не говоря да се подмазваш на тях, а за да не станеш обект на подигравки .
    Точно гъзарите ходят облечени по по-специален начин. Например- "лошите момчета" ходят със изсулени дънки (виждал съм, не е приятна гледка ). Облечи се нормално, така, както се обличаш всеки ден и не ги слушай тези тук. Мнения най-различни, но истината е една- ще се видите само за 20 мин, както бе казано по-горе.
    П.П. Престанете с този "стил", защото в България стил няма. "Стилни" се водят чалга певиците, вие на тях ли искате да приличате?

Грозно е млaдо и.симпaтично момиче дa нямa вкус.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Точно гъзарите ходят облечени по по-специален начин. Например- "лошите момчета" ходят със изсулени дънки (виждал съм, не е приятна гледка ). Облечи се нормално, така, както се обличаш всеки ден и не ги слушай тези тук. Мнения най-различни, но истината е една- ще се видите само за 20 мин, както бе казано по-горе.
    П.П. Престанете с този "стил", защото в България стил няма. "Стилни" се водят чалга певиците, вие на тях ли искате да приличате?
    Абе момче, не се ли отказа да спамиш в темата?

То първия учебен ден чука на врата, в крайна сметка, зависи и какво ще е времето утре, някой беше публикувал синоптик бг.

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Абе момче, не се ли отказа да спамиш в темата?

То първия учебен ден чука на врата, в крайна сметка, зависи и какво ще е времето утре, някой беше публикувал синоптик бг.
    Първо научи значението на думата "спам" и след това ще можем пак да си говорим. Щом като вие пишете, и аз ще пиша.
    П.П. Дано да вали, за да ги няма тъпите, гадни церемонийки!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    П.П. Дано да вали, за да ги няма тъпите, гадни церемонийки!
    е****и и злобата!

Не е злоба като толкава искаш да ги гледаш си отвори Youtube и готово

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    е****и и злобата!
    Ти май не си много запознат/а със значението на думите, а? Личи ти. Ето, погледни и се убеди, какво означава злоба и следващият път мисли преди да пишеш:
    Злоба- негативна емоция по отношение на второ лице, породена от завист или някакво друго чувство; мъчи и терзае човека, който я изпита, израз е на лоша душа
    Аман от многознайковци

Някой попитаха и да отдавна реших с какво да бъда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си