.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    tiho shushlqk
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ти една книга през живота си прочел ли си за "минали епохи"? Един филм поне гледал ли си?
    Това едно на ръка.

Второ, "тийнейджърки" е доста широко понятие, обхващащо 13-19-годишни момичета.
    В едната крайност граничи с педофилия, в другата някак е по-разбираемо. Лично аз пак смятам, че дори на чисто сексуална основа дори една 25-годишна ще привлече повече един зрял мъж, тъй като липсват много от глупостите и филмите, които ще има при една 19-годишна. Много по-вероятно е мадамата да знае за какво става въпрос.
    И що не си чела една книга, бива ли така?
    Има различни ситуации и не навсякъде ти се редят 10000 мацки на различна възраст, все красавици. Поне мисли малко. Пък и се отклоняваш от темата.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не бе той щото е 21 годишен чекиджия, пита дали след време като не се реализира в живота, ще е нормално да зарибява 12 годишни. ;с
    Ау, кажи бе, зарибяващия малки момичета на 27 години :Д Голяма си трагедия

Мега фен
    усмифка

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    И що не си чела една книга, бива ли така?
    Има различни ситуации и не навсякъде ти се редят 10000 мацки на различна възраст, все красавици. Поне мисли малко. Пък и се отклоняваш от темата.
    Житейската философия "дай да взема квото има" винаги ми е била чужда.

Представи си, че си на 40. Нямаш мъж. Намираш един секси хлапак, вземете се, правите там квото правите известно време, после прекратяваш връзката, той е малко наранен и всичко свършва.. ?! хаха

anonymous708973
    Guest
    на 40 бих си търсила мъж, не хлапе, с което да си вдигна акциите (в собствените си очи).

на 40 бих си търсила мъж, не хлапе, с което да си вдигна акциите (в собствените си очи).
    Че тва е съвсем друго... Ти дори може да си имаш мъж :Д

Та, не, че си си търсила, но ей така ти хареса някой индивид и той теб, а ти се нуждаеш от чисти физиологични нужди.

Абе дори в книгата Тютюн приятелката на героинята плющеше баща й И тогава е имало изкючения

Aхa .Не могa дa възприемa 30 годишен и 16 годишнa дори дa стaвa думa зa нaй чистaтa и истинскa любов
    Просто по мaлките привличaт с невиностa,не знaнието,по сa лесни зa мaнипулaция
    Влияе и стрaхотно нa сaмочуствието дa знaеш ,че чукaш някой млaд,пълен с живот.Не виждaм лошо дa хaресвaш,дa искaш и толковс,човек трудно подтискa мислите си но без действия,зaщото педофилиятa е достa изродско нещо.

Инкa фaкт е ,че достa жени нa 40 си хвaщaт млaди гaджетa,в което нянa лошо.Връзкaтa с по-мaлък също си имa предимствa:Д

педофилите аресват доста по-малки.. вече деца

А на 16 има някои момичета, които са се развивли вече.
    Аз продължавам да съм на неутрална позиция.. Като има матЕриАл, няма лошо.

Супер фен Аватара на fanton1
    добре ясно питаш и ще ти кажа че вобще не е нормално
    няма шанс едно 16-19 годишно момиче да се влюби в 30-35 годишен мъж ако си мислиш че може да потръгне жестоко грешиш все пак може да я измами и да получи това което иска а момичето ще остане с грешно впечетление и ще стане психически нестабилна особено ако е дествена
    това освем ако не се нарече педофилия не знам какво друго може да е .....

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    добре ясно питаш и ще ти кажа че вобще не е нормално
    няма шанс едно 16-19 годишно момиче да се влюби в 30-35 годишен мъж ако си мислиш че може да потръгне жестоко грешиш все пак може да я измами и да получи това което иска а момичето ще остане с грешно впечетление и ще стане психически нестабилна особено ако е дествена
    това освем ако не се нарече педофилия не знам какво друго може да е .....
    защо да не може да се влюби? А знаеш ли, че може и в много по-стар да се влюби?
    А останалото е ясно, само дето не е педофилия това.

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Не разбрах сега за връзки ли говорим или просто сексуално влечение ?

Мега фен Аватара на tori
    Житейската философия "дай да взема квото има" винаги ми е била чужда.
    А, много на място.

А на 16 има някои момичета, които са се развивли вече.
    Ма те хубаво са развити обаче законите и родителите не питат, нали знаеш? Даже много току-що навършили пълнолетие биват ръчкани от Родителското тяло да развалят връзка с 12-15 години по-възрастен господин.
    Представи си 16-годишната ти щерка да чука мъж на твоите години.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Не разбрах сега за връзки ли говорим или просто сексуално влечение ?
    Аз също. Според мен ако става дума за сериозна връзка между 30+ годишен и момиче на около 16-18 няма да се получи. Просто ще са на различни етапи от живота. Различни мечти и начин на реализация. А ако става дума само за секс-няма кой знае колко лошо.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B%D0%B8-%D0%B5
    тфа е същия бастун, щом са го заключили веднъж, защо трябва да се обсъжда повече?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Не става дума за него, а за проблема като цяло. Наблюдава се едно явление момичета на по 15-16 с мъже на по 30, за това се обсъжда това.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А, много на място.

Ма те хубаво са развити обаче законите и родителите не питат, нали знаеш? Даже много току-що навършили пълнолетие биват ръчкани от Родителското тяло да развалят връзка с 12-15 години по-възрастен господин.
    Представи си 16-годишната ти щерка да чука мъж на твоите години.
    При сиганите не питат, нали? По закон дори е позволено на 16 да си майка, или нещо такова....

Така, като е ковра и родителя ще е ковра и ще се чукат.

Мега фен Аватара на tori
    Малката ковра обаче винаги може да излъже, че става въпрос за изнасилване, нали се сещаш? Къде от страх, къде да си върне при отказана връзка например. Инак това за съда, ако все пак родителите решат верно да го играят родители.

Ау, кажи бе, зарибяващия малки момичета на 27 години :Д Голяма си трагедия
    Чакай не бях ли на 25/26? Що всеки път ги увеличаваш?
    Лина те излъга, че съм на 25 /тя даже си призна лъжата/ но ти все още го вярваш, гг прошляк.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Големия кораб майна, иска като стане на 30 да излъже некоя на 11 и да ебе и да се надъхва, хахяхуяухяухя утепляк
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Не става дума за него, а за проблема като цяло. Наблюдава се едно явление момичета на по 15-16 с мъже на по 30, за това се обсъжда това.
    Е кво що, возят ги на кола, дават им парички за в мола, в другия случай е, щото си мислят, че са с много зрял и опитен мъж, който ще е тяхната половинка, ама това е под 1%.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Малката ковра обаче винаги може да излъже, че става въпрос за изнасилване, нали се сещаш? Къде от страх, къде да си върне при отказана връзка например. Инак това за съда, ако все пак родителите решат верно да го играят родители.
    сега искаш да си играем ? ок? :Д

Малката ковра може да си я осинови?
    А родителите (ако много се интересуват, нали) ше гледат в точки. Оказа се, че смелчагата държи 3 телевизии, прокоратурата, тим му се кланят в краката, бойко борисов му се кланя, сергей му лапа *** , и те оназ.
    Всеки носи глава на раменете си. Всеки според възможностите си.
    Пък аз също съм ставал свидетел на някои неща и реалността беше далеч от тези филми, дори накарая си остават приятели. хаха

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Чакай не бях ли на 25/26? Що всеки път ги увеличаваш?
    Лина те излъга, че съм на 25 /тя даже си призна лъжата/ но ти все още го вярваш, гг прошляк.
    ти още ли дишаш бе, изгорял.

Мега фен Аватара на tori
    сега искаш да си играем ? ок? :Д

Малката ковра може да си я осинови?
    А родителите (ако много се интересуват, нали) ше гледат в точки. Оказа се, че смелчагата държи 3 телевизии, прокоратурата, тим му се кланят в краката, бойко борисов му се кланя, сергей му лапа *** , и те оназ.
    Всеки носи глава на раменете си. Всеки според възможностите си.
    Пък аз също съм ставал свидетел на някои неща и реалността беше далеч от тези филми, дори накарая си остават приятели. хаха
    Не, що да искам да си играя? Аз ти говоря някви неща как четирсет-годишния чичак може бързо да бъде наигран. Пък тоя, който държи телевизии, прокуратури и тям подобни, ще има пари да ѝ/им затвори устата, нали? Отделно дето едва ли ще се занимава с непълнолетна, щото покрай него ще се навъртат къде по-големи шайки, а не момиченца с мляко по устата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си