.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    andics
    Guest

Unhappy Параноя от наркозависимост

Здравейте, аз бях едно нормално 14 годишно момче...Както предполагам знаете, че повечето български деца на тази възраст са пробвали трева(от чисто любопитство). Както и да е, аз също съм пробвал няколко пъти(не смятам да пробвам никога повече). От последният път който беше преди около 1-2 месеца мина 1 месец и всичко си беше нормално...От около седмица развивам параноя. Дали не съм зависим към хероин (понякога друсат тревата с него) или към куп други наркотици, постоянно мисля за ТОВА, НЕ МОГА да живея пълноценно, имам чувството, че откачам. Стигнах до такава ситуация, че сега ще си правя тест за хероин и смятам да отида на психиатър . Някакви съвети...?

Мега фен Аватара на Dagichka
    как пък досега не знаех, че тревата за 5 кинта дето си взимам е друсана с първокласен хероин при това ахах

Сега като каза... Ами ако и аз съм така... Кво праим ся е?
    Като съвет: па вземи пробвай как ще си с хероин. Нали само пробвай да видим.

Цитирай Първоначално написано от andics Виж мнението
    Дали не съм зависим към хероин (понякога друсат тревата с него)
    Наистина те е хванала параноята. Успокой се.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    "14 годишно момче...Както предполагам знаете, че повечето български деца на тази възраст са пробвали трева"

Хип-хопът мье е много по-добър от хип-хопа тье.

Пич, ти ми помогна да си отговоря от къде идва параноята ми към шоколада.

споко пич хероина е прекалено скъп за да друсат тревата с него

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Няма реална логика да друсат тревата с хероин. Веществото диацетилморфин (хероин) до голяма степен се метаболизира в черния дроб ако се приема по начин, различен от инжектиране. Демек дори да са ти надрусали тревата с хероин (в което изключително силно се съмнявам), той ще е до голяма степен разрушен в черния дроб. Освен това предполагам не ти е за сефте да пушиш трева и ще забележиш ако ефектът е коренно различен. Под коренно различен имам предвид кажи-речи нищо общо със стандартния.
    Има и друг важен момент... кой ще е този дилър на трева, който ще иска да пристрасти клиентите си към друг продукт? Не съм на 100% сигурен, но който продава зелено или бяло, не продава кафяво.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Има и друг важен момент... кой ще е този дилър на трева, който ще иска да пристрасти клиентите си към друг продукт? Не съм на 100% сигурен, но който продава зелено или бяло, не продава кафяво.
    Дилъри не, но познавам двама братя, които друсаха с кафево цигарите на баща си и го закачиха.

Супер фен Аватара на per-dead
    Понякога "напояват" билката с изпарения от хероини и такива силни наркотици, за да пристрастява бързо и яко. (може да не съм се изразила никак точно, но разбирате к'во се опитвам да кажа)
    Ако не пробваш повече, нищо ти няма. Не се занимавай с глупости като психиатри и клиники, и т.н.

Ако някой реши да друса тревата, то по-скоро ще е с някакъв халюциноген като псилоцибин, LSD, мескалин. Надали някой ще иска да слага хероин и по погрешка да убие употребяващия, който вероятно няма да има никакъв развит толеранс.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Ако някой реши да друса тревата, то по-скоро ще е с някакъв халюциноген като псилоцибин, LSD, мескалин. Надали някой ще иска да слага хероин и по погрешка да убие употребяващия, който вероятно няма да има никакъв развит толеранс.
    Благодаря за "поправката" и разяснението. Не съм чак толкова навътре с нещата.

Работата ми го изисква

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Да не си дилър?

Добро предположение Не, пиша статии и давам консултации за всякакви здравословни теми, в това число са и наркотиците.

Цитирай Първоначално написано от Summer Fresh Виж мнението
    Пич, ти ми помогна да си отговоря от къде идва параноята ми към шоколада.
    +1 Сигурно в Nutella слагат хероин.

Мозъка реагира на захарта подобно на кокаина и в този ред на мисли съществува зависимост от нея макар и да е по-малко от тази на наркотиците.
    https://www.facebook.com/video.php?v=292990907535892

захарта си е баш наркотик

и вие чувате ли се, никой дилър не би друсал трева, която продава за 5кинта с чист хероин/кокаин, които ако отделно си ги пласира ще изкара стабилно повече пари. друг е въпросът, че в днешно време повечето трева е бъкана с кви ли не боклуци, дори с буквално чубрица понякога ментят :д

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    имам диск на радо шишарката в сенника си

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Dagichka, щом ти е за 5 лева (грама ли, кво?), нормално е да ти слагат и чубрица вътре

Иначе понякога се развива временна параноя, но то е защото си набиваш филми, не щото някой ти слага херца хаха
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на galaxy29
    гичи, ако си тревоманка, отивай да спиш на дивана и още по изгрев слънце се изнасяй от вкъщи : |

5лева е петичката :Д
    не съм тревоманка, не ме гони дее ;( просто голяма част от мойте хора са такива :д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си