- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лятна авантюра?!
На морето се запознах със една страхотна мадама, работеше като барманка на Слънчев Бряг, и съдбата случайно ни срещна. Влюбих се от пръв поглед в нея, а тя изглеждаше недостъпна, но поне малко впечатлена, по случайните погледи, които ми подхвърляше.
Ходих всеки ден в заведението, в което тя работеше, за да ме забележи по някакъв начин, но най-накрая се случи - тя ме извика веднъж, бях на една от масите, и ми даде листче с номера си и ми смигна доста закачливо. Не сме си разменяли и думичка преди, защото съм по сдържан и не искам да се натрапвам, но бях изключително радостен, че погледите ни са означавали и довели до нещо.
На следващата вечер ѝ позвъних, видяхме се навън под лунната светлина, тогава нещо просто се случи между нас и искрата се възпламени още повече. Целунахме се, а след това всеки ден ходех до работата ѝ просто за да я навестявам. Е разбира се, не съм стоял като бездомник, а само като клиент, но този път тя ми обръщаше внимание, говорехме си и тн.
Докато веднъж, беше вече на смрачаване и реших да я изведа отново на среща, звъннах ѝ, но от него се чу някакъв мъжки глас и ми нареди да не закачам (тук той я нарече поименно), но реших че това е някаква шега. Позвъних втори път, но мъжът отсреща звучеше като чиста мутра и едва ли не си изпросих боя. Докривя ми и излезнах сам да се разходя, и нещеш ли - видях точно нея, с този същия, който ми вдигна телефона. Бях втрещен, изумен, както искайте го наречете, но това беше изключително тъпо. Тя ме погледна и се вцепени, а аз отминах без да кажа нищо. Почувствах се изключително използван. Мислите ли, че това е просто някаква лятна свалка, и аз за нея не означавам нищо? Просто авантюра, без сериозни намерения, и че тя няма да усети да ѝ липсвам или да съжалява по някакъв начин?
Курвенски номер...
Един приятел си е патил по същия начин от такъв тип жени. Барманки....
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
брат, от мен да знаеш: на слънчака се ходи за да друсаш на какао и да пушиш на манията. Сериозна жена там не се търси. Боклука на цял свят се събира лятото там![]()
WE ARE NOT ANGELS!
Не трябва да ти пука за.. как да я нарека... мърла!! Барманките са големи използвачки. Гледат ти джоба, другото не ги интересува.
Не се впечатлявай от такива... барманки. Мене една кифла, която знаех, че ходи ме с мутра ме въртеше, но аз не се почудих много и въпреки всичко я минах. Затова може сега да не ме е яд, но като направя равносметка и да не я бях праснал, пак нямаше да ми пука. Това е по-скоро интересува нея и бабанката, не тебе.
Има два варианта :
Просто е било някаква авантюра от нейна страна .
И втория е зареди "мутрата" .Може би тя не желае да е с него, но той не и позволява .Може да ти прозвуча малко тъпо, но може да е така. Фризьорката ми е женена за така наречена "мутра" ,бяха влюбени доста години , но той започна да и забраняа всичко , даваше и само от работа-вкъщи и от вкъщи-на работа . Тя искаше да се разведът , но той и каза не . Стигна се до съд , но пак не . Тя избяга в друга държава .Всички се надявахме без него да се чувства по добре .Но уви той отиде и я намери .И все още не са разведени .