Здравейте, може много хора да ме нахокате, но ако сте решили това, по-добре не пишете, осъзнавам си грешката.
Та, пред 5 години, пратих на едно мое гадже моя полугола снимка, на която не ми се вижда лицето, но хората, които ме познават, ще видят че е снимана в моята къща. И та днес ми писа в скайп някакво момче, което ми прати тази моя снимка и ми каза, че ако до 22:00 не му пратя още 2 такива нови, ще я качи във фейсбук. Цялата се разтреперих от моята минала грешка. Днес казах на приятеля ми за случилото се и на едни други близки приятели, от които един е хакер и се опита да намери адреса по IP , но не успя. Имам Ip-то , ако някой може, моля да ми помогне. Ходихме в кабелната, казаха ни че само ако полицията им разреши. Ходих в полицята, обаче не ми обещаха бързо реагиране и анонимност. Каза ми че ще ги е качил, но все още не ги е и съм много притеснена. Написах му във скайп:" Виж , няма да ти пратя такива снимки, поради факта че не съм леко момиче е не си разпращам снимки току така , дори приятелят ми няма такава моя снимка. ФАКТ е че тогава съм се доверила на 1 човек , но със сигурност не и на теб -ти нямаш правото.Срама е за теб, защото съм била на 12. Не печелиш нищо. Оставям те на тоя горе дето гледа. Нека той те накаже. Разчитам на човещината вътре в теб, а явно е доста дълбоко. Погледни мен .. попитай себе си защо си такъв звяр. През целия си живот не съм помислила лошо за никой. Лошото е , че съм нямала родителите, които да ме научат тогава на кой батко да имам доверие. Вече съм се научила сама, но ти нямаш правото да се връщаш в моето минало. "
Какво бихте направили вие? Под напрежение съм родителите да не видят тази снимка, да не разбират за случилото. Срам ме е от себе си. Ако някой може да намери този човек с IP адреса , ще бъда много благодарна. И ако се стигне да я качи . Как да докладвам? И какво точно да напиша? Прочетох, че трябва да е на английски.