- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много кофти ситуация
Ми днеска като се връщам от даскало и си седя в автобуса и срещу мене седна едно много готино момиче и аз започнах да си фантазирам разни неща и супер много се възбудих а и автобуса беше от ония червените раздрънканите и се тресеше целия. И докато се усетя и се изпразних в дънките ама кофтито е че тя усети понеже се намокриха дънките леко отпред, аз си свалих якето ама ми стана кофти и веднага слезнах на спирката а тя продължи да ме гледа докато тръгна автобуса. Лошото е че май учи в нащо даскало и може да ме разнесе какво да правя
Ти да не спиш още в автобуса ? Или си гледал голия пищов до преди малко ?
Big cock is here
Застреляй се ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Брат трябва да тренираш пищова, да нямаш повече такива излагации, а и какво искаш да кажеш че продължила да те гледа, те е харесала ли? Възможно е ако и тя е свършила покраи тебе.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Жалко, че не са си направили оргия и с всички останали в рейса ..Първоначално написано от SoAfraid
![]()
Priceless .. <3
Ако бях там и аз щях да се включа.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
Big cock is here
абе ужас не ми пука дали е свършила а какво ще каже за мене
Щом ти пука останалите какво ще кажат и мислят за теб смятай ..Първоначално написано от kosharata
![]()
А не ти пука, че си толкова загорял, че си се изпразнил докато пътуваш в автобуса а??![]()
![]()
Priceless .. <3
ти си PRO!!!Първоначално написано от kosharata
![]()
![]()
![]()
Какво ти пука , че ще те разнесът в даскалото ти ... тука целия форим ти се смее ...![]()
![]()
![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Абе ти да не си на 14 бе ?Да се изпразни в афтобуса
![]()
Леле .. аз немога да се изхвърля така . Аве кво да ти кажем .. Голяма работа че си се подмокрил , кво ти пука.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Я , я зиткен я !Първоначално написано от aleXXL
+1
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Брато,ти си загорел като циганин от Столипиново веНай-добре си тури торбчка на уя,че само плескаш гащите.Представям си майкати като ги види кво ша си рече.Ето тая песничка е за такива като теб. http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4
Некой пат мога да те взема в Аудито с две курви по бельо на задната седалка да те оправят малко![]()
трябва да внимаваш какво гледаш![]()
че е доста кофти
![]()
![]()
както казаха, смени си името и отиди в друг град... егати кретенати на колко си
![]()
тракане в автобус + готино момиче= изпразване от идиот![]()
Не го разбирам тоя! Как само е видял едно момиче и е свършил.Пич,ти като видиш хубаво момиче по улицата сигурно се празниш по тая лохика...
Westside rollin' all day, every day
само не разбрах от тракането на автобуса ли се изпразни илии заради момичето?![]()
Просто аз
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
яко
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
А Ма Гад!!! Ти ли беше оня пич, дето седеше седеше на съседната редица?!Първоначално написано от kosharata
![]()
![]()
![]()
Попринцип бих те посъветвал да отнемеш живота си, като преди това напишеш писмо в което е спомената причината за самоубийството..., но мисля че в случая е по-добре просто да се самоубиеш без да споменаваш за този случай
![]()
![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Е пич само от една фантазия си се изпразнил в гащите,а сигурно ако те докосне ще "изригнеш" като момчето със суичера .![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------