.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Много кофти ситуация

Ми днеска като се връщам от даскало и си седя в автобуса и срещу мене седна едно много готино момиче и аз започнах да си фантазирам разни неща и супер много се възбудих а и автобуса беше от ония червените раздрънканите и се тресеше целия. И докато се усетя и се изпразних в дънките ама кофтито е че тя усети понеже се намокриха дънките леко отпред, аз си свалих якето ама ми стана кофти и веднага слезнах на спирката а тя продължи да ме гледа докато тръгна автобуса. Лошото е че май учи в нащо даскало и може да ме разнесе какво да правя

Ти да не спиш още в автобуса ? Или си гледал голия пищов до преди малко ?
    Big cock is here

Мега фен Аватара на Hilary_
    Застреляй се ..

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Брат трябва да тренираш пищова, да нямаш повече такива излагации, а и какво искаш да кажеш че продължила да те гледа, те е харесала ли? Възможно е ако и тя е свършила покраи тебе.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Брат трябва да тренираш пищова, да нямаш повече такива излагации, а и какво искаш да кажеш че продължила да те гледа, те е харесала ли? Възможно е ако и тя е свършила покраи тебе.
    Жалко, че не са си направили оргия и с всички останали в рейса ..

Ако бях там и аз щях да се включа.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
    Big cock is here

абе ужас не ми пука дали е свършила а какво ще каже за мене

Цитирай Първоначално написано от kosharata
    абе ужас не ми пука дали е свършила а какво ще каже за мене
    Щом ти пука останалите какво ще кажат и мислят за теб смятай ..

А не ти пука, че си толкова загорял, че си се изпразнил докато пътуваш в автобуса а??

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: Много кофти ситуация

Ми днеска като се връщам от даскало и си седя в автобуса и срещу мене седна едно много готино момиче и аз започнах да си фантазирам разни неща и супер много се възбудих а и автобуса беше от ония червените раздрънканите и се тресеше целия. И докато се усетя и се изпразних в дънките ама кофтито е че тя усети понеже се намокриха дънките леко отпред, аз си свалих якето ама ми стана кофти и веднага слезнах на спирката а тя продължи да ме гледа докато тръгна автобуса. Лошото е че май учи в нащо даскало и може да ме разнесе какво да правя
    ти си PRO!!!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Много възбуждащо наистина
    Трагедията е пълна...

Град
    Враца
    Какво ти пука , че ще те разнесът в даскалото ти ... тука целия форим ти се смее ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Абе ти да не си на 14 бе ? Да се изпразни в афтобуса

Леле .. аз немога да се изхвърля така . Аве кво да ти кажем .. Голяма работа че си се подмокрил , кво ти пука.

Баси излагацията!!!Ми премести се в друго училище,смени си името,иди в друг граад!!! Туй напрао ме разби ве!! Гледай да не е от твойто училище чее...Не ми се мисли...Абе лошо ще стане!!...

Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Град
    Cazzaniga
    Цитирай Първоначално написано от aleXXL
    Баси излагацията!!!Ми премести се в друго училище,смени си името,иди в друг граад!!! Туй напрао ме разби ве!! Гледай да не е от твойто училище чее...Не ми се мисли...Абе лошо ще стане!!...
    Я , я зиткен я ! +1
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Град
    Знам ли и аз,майна
    Брато,ти си загорел като циганин от Столипиново ве Най-добре си тури торбчка на уя,че само плескаш гащите.Представям си майкати като ги види кво ша си рече.Ето тая песничка е за такива като теб. http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4
    Некой пат мога да те взема в Аудито с две курви по бельо на задната седалка да те оправят малко

трябва да внимаваш какво гледаш че е доста кофти

както казаха, смени си името и отиди в друг град... егати кретена ти на колко си

тракане в автобус + готино момиче= изпразване от идиот

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Не го разбирам тоя! Как само е видял едно момиче и е свършил.Пич,ти като видиш хубаво момиче по улицата сигурно се празниш по тая лохика...
    Westside rollin' all day, every day

Град
    [На Метри От Земята]
    само не разбрах от тракането на автобуса ли се изпразни илии заради момичето?
    Просто аз

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    ...Ето тая песничка е за такива като теб. http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4...
    яко
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Re: Много кофти ситуация

А Ма Гад!!! Ти ли беше оня пич, дето седеше седеше на съседната редица?!

Попринцип бих те посъветвал да отнемеш живота си, като преди това напишеш писмо в което е спомената причината за самоубийството... , но мисля че в случая е по-добре просто да се самоубиеш без да споменаваш за този случай
    Винаги очаквай неочакваното!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Е пич само от една фантазия си се изпразнил в гащите,а сигурно ако те докосне ще "изригнеш" като момчето със суичера .

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си