.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен Аватара на the_world_around_me

В мен ли е вината ?

От 1 година си имам приятел. Миналата година цялото лято го изкарахме заедно и той ми беше първият. Беше много настоятелен, а и аз също го исках и го направихме. Проблемът беше, че той изобщо не беше внимателен и много ме болеше, не ме предразположи по някакъв начин и беше зле. И малко преди да свърши му казах да спре, защото много ме боли ( а и аз бях суха), но той не спря ,а чак след 1 мин докато свърши. Тогава се скарахме, но реших да му дам шанс. Да вметна само, че той има много повече опит от мен. И от тогава досега се виждаме през 3 месеца за 2-3 дена (освен сега лятото) просто защото няма как по-често. Тогава винаги сме го правили отново, но просто не се получава - трябваше да го направим още 5-6 пъти докато вече не ме боли и да свикна г/д. И тъкмо когато свикнах ,харесваше ми, но проблема е, че пресъхвам и не мога да свърша, просто ми е хубаво и това е и той един вид ме насилва да свършвам и като види,че не мога се разочарова.

Приятелят ти е тъпак. Няма какво да се разочарова като не свършваш, трябва да се мотивира и да се старае повече. Защо не те лиже, не те предразположи повече или не си купите лубрикант?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Приятелят ти е тъпак. Няма какво да се разочарова като не свършваш, трябва да се мотивира и да се старае повече. Защо не те лиже, не те предразположи повече или не си купите лубрикант?
    +1!

определено приятеля ти е пълен идиот... не е в тебе вината (поне според мен).. след като е знаел,че си девствена е трябвало да се постарае не само да си го вкара ебати

"Слушай, обичам те много, ама ако не правим секс няма да е добре за имиджа ми... Девствена? няма проблем, ще се правя, че не си... не, напълно безопасно е, трябва силно да се влезе за да се скъса ципата както трябва... боли, боли, в началото е така, не се тревожи... е не мога да спра, трябва да свърша, как да стане работата??.. трай още малко де... виж, рядко се срещаме, но искам постоянно да го правим, записвам си пътите, в които го правя с теб и сравнявам с другите... ще ти мине болката... ало, да, мога да дойда в събота... в цикъл ли си? е за какво да идвам тогава?"
    Последно редактирано от Bonnev : 09-08-2014 на 21:09 Причина: да затворя кавичките

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Приятелят ти е пълен глупак, щом не може да те предразположи. Явно гледа само собствения си кеф!
    Купете си лубрикант или пък го накарай да те излиже, за да си по-влажна. Пий повече вода преди секс. Ако все още не можеш да свършиш, може и да е на психическа основа. Опитай се да се отпуснеш максимално, надявам се, че и той ще промени държанието си в леглото. Успех!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен само гледа на него да му е кеф просто седни с него и поговорете все пак трябва да се мине време и тогава ще почнеш да свършваш

Тоя те използва за секс кукла.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Има ли любовна игра? Ако я карате през просото, нормално.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    До скоро нямаше кой знае каква любовна игра..

Aз бих го зaрязaлa не бих търпялa някой дa си прaви кефa нa мой гръб.Трябвa дa лиже и дa се стaрaе дa си овлaжненa и дa ти е хубaво и нa теб.Пълен тъпaк е приятелят ти или влaгa стaрaние или си търси другa.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    До скоро нямаше кой знае каква любовна игра..
    Мисля, че в това е проблема.

Ем не си тъпа (само малко) използвал те е колкото и тъпо да звучи,затова ви ненавиждаме повечето момичета щото точно затова ние добрите го отнасяме.Опознавайте човека и тогава правете квото ще правете
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Пълен егоист е приятеля ти.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    Има ли любовна игра? Ако я карате през просото, нормално.
    +1

хм хм хм +3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си