.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Акне

Hybrid View

Супер фен Аватара на chupachups

Question Акне

Здравейте
    Имам тинейджърски пъпки, както повечето в тези години. Но при мен проблема е, че съм състезателка по плуване и съм по 6 пъти в седмицата на тренировки и от препаратите и хлорта в басейна ми се възпаляват пъпките. Не са много, не ме болят или нещо, но просто не ми е приятно да ми се подиграват за това. Мазала съм се с какво ли не, но не ми е помага. Една приятелка беше ходила на дерматолог и ми даде това което са и предписали, да го пробвам, но и то не ми помага... Исках да ви помоля вие да ми препоръчате някакъв крем, маска, лосион или каквото и да е ако знаете.
    П.п съжалявам ако има такава или подобна тема
    Последно редактирано от chupachups : 09-13-2014 на 09:40

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    стига с тва съжЕляване, мамка ви

акне аут

Намали сладкото.

Сапун с хума от аптеката (специално за лице, около 1 лев), ментолов спирт който да слагаш директно на пъпката, внимавай да не слагаш на кожата отстрани, защото много изсушава (знам, че е тъпо да си слагам спирт, обаче работи безотказно) и след това авокадово масло на цялото лице. Няколко дни ти давам да правиш това вечер и ще си като нова.

Отиваш на лекар самата ти. Не можеш да се възползваш от чужда рецепта и да се чудиш защо не работи при теб.
    Хлорът сигурно ти изсушава много, слагай някакви противовазпалителни кремчета.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си