- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля за помощ
Моля ви за помощ правих секс с гаджето ми и каза че е свършил в мен веднага отидох до тоалетната избърсах се и имах сперма по хартията
Демек мога ли да съдя по това че не съм бременна и веднага след това се изпишках помогнете ми сериозно е
Първоначално написано от sexy_baby_originale
"Замислен, Моканина се върна при овцете си и се залови отново за цървулите, които правеше от нещавена волска кожа. "Бяла лястовичка - мислеше си той. - Има ли я!" Но нещо го подпираше в гърдите, мъчеше го. И като пусна шилото и погледна към небето, той извика:
- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Може да затворите темата и благодаря на little monster
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Добре, де, обясни ми, щом е имало по хартията, каква е гаранцията, че няма и по теб...
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ескапела може да не е желиран бонбон, но в такива ситуации е най-надеждния вариант.![]()
Добре, тагава да глътне 50 за по сигурно (после ще започне да пише с гърдите си)
Някой да е казал да гълта 50? ... Ти ли ще ги плащаш тия 50 Ескапела?! ... Ти какво би посъветвал момичето? ,, Ей злобари навсякъде бе. Аман!
Какво ли????? Да видим ....МОЖЕ БИ ДА ПОЛЗВАТ ПРЕЗАРВАТИВ.
Злобар не съм, ама като не са внимавали да се бере дерта .....
Да, нека ползват презервативи, но пък може да не искат. Но след свършен факт, освен Ескапел, какво ще предложиш...
Не знам, забавно ли трябва да ми става от коментарите ти или да се чудя какъв е проблема на хората като теб, които винаги се заяждат с причина, търсят помощ, но никога не я предлагат... Жалко ;х
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!